Luonnonkosmetiikan suosikit

Syksyn mittaan olen saanut testattavaksi joukon uusia luonnonkosmetiikkatuotteita ja ajattelin postauksessa koota yhteen muutamia suosikkejani viime kuukausien ajalta. Tämän vuoden keväällä tein ihonhoitotuotteisiin liittyvän postauksen, jonka joukosta löytyy niin ikään muutamia hyviä tuotteita luonnonkosmetiikan osalta. Voitte halutessanne kurkata tuon aikaisemman postauksen täältä!

Nyt kuitenkin tämän hetken suosikkeihin ja nimenomaan luonnonkosmetiikasuosikkien pariin!

Pääsin pari kuukautta sitten tutustumaan aivan ihanaan suomalaiseen luonnonkosmetiikkamerkkiin nimeltä Henua Organics. Tosin merkin tuotteista puhuttaessa voisi pikemminkin puhua luksusluonnenkosmetiikasta. Henua Organicsin tuotteet ovat ylellisiä ja huippulaadukkaita, eivätkä ne sisällä mitään ylimääräistä (kuten vettä), vaan ainoastaan vitamiini- ja antioksidanttirikkaita kasviöljyjä. Voisin nostaa merkin kaikki viisi tuotetta esiin tähän postaukseen, sillä jokainen niistä on aivan ihana – niin koostumukseltaan kuin vaikutukseltaankin!

Ihanien tuotteiden joukosta nostan tällä kertaa esiin kuitenkin Miracle Vitamin kasvoöljyn sekä Beautifying kasvoveden. Erittäin vitamiinirikas kasvoöljy (kuvassa vasemmalla) auttaa vähentämään ja ennaltaehkäisemään juonteita. Öljyn sisältämät monet vitamiinit silottavat ja korjaavat ihoa tehokkaasti pitäen ihon nuorekkaan näköisenä. Tunne iholla on mieletön tuotteen levityksen jälkeen! Miten käytetään: Levitä kasvoille puhdistuksen jälkeen.

Toinen suosikkini on suihkutettava kasvovesi, joka jättää ihon sädehtivän kauniiksi. Tämä kasvovesi elvyttää ja tasapainottaa ihoa jättäen ihon kuulaaksi ja raikkaaksi. Miten käytetään: Käytä puhdistuksen jälkeen kasvovettä, jolloin tuote valmistelee ihon vastaanottamaan seerumin ja kasvovoiteen. Toisinaan suihkin kasvovettä myös meikin päälle päivän mittaan ihon kuivuessa – tämä ihana tuote tuo raikasta energiaa kasvoille välittömästi!

Erityismaininta vielä Henua Organicsin upeista pakkauksista sekä tuotteiden pullojen kauniista designista. Arvostan valtavasti merkkejä, jotka ovat ottaneet suunnittelussa huomioon kaikki viimeisetkin yksityiskohdat.

Kora Organicsin sekä Absolutionin luonnonkosmetiikkatuotteet ovat tulleet vuosien varrella minulle jo hyvin tutuiksi. Kora Organics -merkin takana häärii huippumalli Miranda Kerr, kun taas Absolution on upea Pariisista lähtöisin oleva luonnonkosmetiikkamerkki. Minulta löytyy paljon Kora Organicsin tuotteita ja yksi suosikkini on kuvassa näkyvä kosteuttava päivävoide. Tämä päivävoide on tarkoitettu erityisesti kuivalle iholle, joten se on hyvä valinta tulevaan talveen.

Absolution merkiltä puolestaan haluan nostaa esiin tehokkaasti kosteuttavan Le Sérum Anti-Soif – seerumin, joka on ollut itselläni käytössä jo pitkään. Tässä on tosi hyvä seerumi hintalaatusuhteeltaan. Pakko mainita tähän samaan yhteyteen suosikki peitevoiteeni, joka niin ikään on Absolutionin. Le Multi Correcteur -peitevoiteessa on täydellisesti levittyvä koostumus, joka peittää hyvin, muttei pakkelimaisesti. Peitevoiteesta minulla on sävy 02, joka on itselleni juuri sopiva. Absolutionin ihonhoito- sekä meikkituotteita myydään muun muassa Jolie verkkokaupassa sekä esimerkiksi Stockmannin uudella luonnonkosmetiikkaosastolla (ja verkossa myös).

Ole Henriksenin Truth C-Rush Brightening Double Creme kasvovoide on ylellinen, ihanan tuntuinen kasvovoide, joka kosteuttaa kuivaa ihoa tehokkaasti. Tämä päivävoide sisältää rutkasti C-vitamiinia, jota aina toivoisin käyttämissäni päivävoiteissa olevan. C-vitamiini antaa välitöntä hehkua ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Tässä päivävoiteessa on yksi parhaimmista koostumus, mitä olen luonnonkosmetiikan osalta päivävoiteissa käyttänyt! Tuote jättää kasvot silkinpehmeäksi – oikeasti!

Viimeisenä kurkistus vegaaniseen hiusbrändiin nimeltä Authentic Beauty Concept, jonka ihania tuotteita on näkynyt eri kanavissani useaan otteeseen. Tämän merkin tuotteissa ihastuin aivan ensimmäiseksi niiden erittäin hurmaavaan tuoksuun, joka vei minut mukanaan. Unelmainen tuoksu on kuitenkin vain kirsikka kakun päällä, nimittäin Authentic Beuaty Conceptin (ABC) huippulaadukkaat hiustuotteet hellivät hiuksia niin pesun yhteydessä kuin myös jälkikäsittelyssä. Minulla itselläni on päivittäisessä käytössä merkin syväpuhdistava shampoo sekä hiusnaamio, jotka jättävät hiukset täydellisen pehmeiksi. Authentic Beauty Concept hiuslakka sekä Indulging Fluid hiusöljy (kuvassa) ovat puolestaan suosikkejani hiusten jälkikäsittelyn puolelta. Hiusöljy sinetöi hiusten pehmoisen ja sileän lopputuloksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *