Harmaan harmoninen yhdistelmä + täydellinen laukku

Olen puhunut paljon blogissani tänä syksynä yksivärisyydestä asukokonaisuuksissa. Se on ehdottomasti yksi tämän syksyn suosikeistani. Jos yksivärisyys päästä varpaisiin mietityttää suosittelen kokeilemaan saman sävyisen takin ja huivin yhdistelmää. Saattaa kuulostaa aika tavalliselle, mutta mielestäni tällaisessakin yhdistelmässä on jotain todella mielenkiintoista – varsinkin jos yhdistää mahdollisesti samasta materiaalista olevan takin ja huivin, on lopputulos yllättävän kiva!

Ihastuin alkusyksynä tähän kauniiseen vaaleanharmaaseen villakangastakkiin. Lyhyempi malli puhutteli minua erityisesti, sillä se on mielestäni erittäin trendikäs ja leikkisällä tavalla nuorekas, tinkimättä kuitenkaan klassisen villakangastakin tärkeimmistä elementeistä eli ajattomuudesta ja tyylikkyydestä. Rakastan yhdistää tämän lyhyen villakangastakin osaksi astetta rennompia arkisia asukokonaisuuksia. Tällä kertaa yhdistin sen mustien housujen ja paksupohjaisten bootsien parina. Villakangastakin eleganssi nostaa tavallisen neuleasun ja muut arkivaatteet puetummalle tasolle. Olisin voinut yhdistää asukokonaisuuteen vaikka vieläpä paljon arkisemmat kengät (esimerkiksi lenkkarit) ja kokonaisuus olisi mielestäni edelleen pysynyt harmonisena – kiitos siistin takin.

Näissä asukuvissa muuten yksi käytetyimmistä, mutta harvemmin asukuvissa vilahtava, käsilaukkuni. Etsin pitkään itselleni laadukasta ja tilavaa laukkua, johon mahtuisi mukaan iso läppäri, laturit, kalenterit ja muut tärkeät asiat, joita minun on kannettava mukanani päivittäin. En halunnut mitään logo-laukkua, vaan etsinnässä oli mahdollisimman klassinen ja ajaton laukku. Tämä Balmuirin Estelle Shopper on osoittautunut aivan täydellinen valinnaksi ja tosiaan ollut käytössäni lähes päivittäisessä jo vuosia. Laukun mukana tulee vielä ihan täydellinen pieni pussukka avaimille, korteille ja muulle pikkusälälle, jotka löytää helpommin isosta kassista muiden tavaroiden joukosta.

Photos: @seippi

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *