Chunky boots – löydä suosikkisi!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Find here: 1. Zara 2. *H&M 3. *Other Stories 4. Bottega Veneta 5. Massimo Dutti

Pitkin syksyä olette nähneet päälläni paksupohjaiset nilkkurit, jotka ovat vilahtaneet monen monissa asukuvissani. Juuri tänäänkin rennon maanantain farkku & poolo -kokonaisuuden kruunaa rouheat, paksupohjaiset nilkkurit. Tällaiset kengät tuovat omaan, suhteellisen naiselliseen tyyliini juuri oikean määrän trendikästä särmää. Vaikka tällaiset nilkkurit saavat olla isot ja ”chunkyt”, niiden suhteellisen kapea varsi ei tee niistä liian valtavia omaan makuuni. Olen alkanut taas käyttää valtavasti minihameita, jotka ovat mielestäni aivan ihana pari juurikin tällaiset nilkkureiden kanssa.

Kokosin yläpuolen kollaasiin suosikkejani nettikauppojen valikoimasta! Numero 5 on ne Massimo Duttin nilkkurit, jotka minulla on päälläni näkyneet. Tykkään valtavasti kaikista kollaasin nilkkureista. Klassisin chunky boot on varmaankin numero 3, kun taas nuo Bottega Venetan nilkkurit (4) ovat äärimmäisen trendikkäät juuri nyt. Ihastuin myös valtavasti näihin Vamskon nilkkureihin ne nähdessäni!

Mitä mieltä te olette chunky boot -trendistä? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 kommenttia

  1. Burre 09.11.2020

    Onko tiedossa kenen kengät mimmillä on kuvassa?

    Vastaa
  2. […] osaksi astetta rennompia arkisia asukokonaisuuksia. Tällä kertaa yhdistin sen mustien housujen ja paksupohjaisten bootsien parina. Villakangastakin eleganssi nostaa tavallisen neuleasun ja muut arkivaatteet puetummalle […]

    Vastaa