Työpukeutuminen – 7. Kauluspaita

Työpukeutumisen postaussarja olisi viimeistä julkaisua vaille valmis. Kiitos valtavasti kaikille ihanista viesteistä, joita olette laittaneet tähän postaussarjaan liittyen. Tuntuu, että monet ovat saaneet ideoita ja uutta potkua työpukeutumiseen  julkaisujeni kautta. Se tekee minut tosi iloiseksi – kiitos <3 Itse rakastan pukeutumista, joten tällaisten postaussarjojen toteuttaminen on minullekin hyvin mielekästä hommaa. Huomaan sen jo pelkästään näitä työpukeutumispostauksien tekstejä kirjoittaessani. Yleensä nimittäin blogin tekemisessä haastavinta minulle on nimenomaan tekstien tuottaminen, mutta nyt kun olen ”saanut” kirjoittaa ainoastaan vaatteista, pukeutumisesta ja tyyleistä, tekstit ovat suorastaan syöksyneet ulos minusta, haha.

Viimeisessä postauksessa haluan nostaa esille kauluspaidan. Tällä kertaa lookissa mukana tosin hieman ”erikoisempi” kauluspaita, josta löytyy pussimaiset hihat sekä maltillista pitsikuviointia. Klassisen alaosan kanssa kauluspaidalla voi mielestäni hieman leikitellä niin halutessaan. Kauluspaita on monipuolinen vaate, sillä se sopii lähes minkä tahansa alaosan pariksi. Kauluspaita on klassinen ja ryhdikäs ja sopii työympäristöön loistavasti.

Photos: @seippi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. Jonsku 08.10.2020

    Hei! Minulle ei työpukeutuminen ole ajankohtaista, mutta haluaisin alkaa rakentaa klassista ja toimivaa vaatekaappia. Olisikin kiva jos voisit tehdä samantyyppisiä postauksia ihan perus vaatekappaleiden ympärille: miten stailata niitä erilaisiin tilaisuuksiin, ja mitkä vaatteet, kengät ja asusteet ylipäänsä ovat mahdollisimman monipuolisia ja ajattomia, sellaisia mihin kannattaa panostaa. Minua on alkanut ahdistaa vaatepaljous ja haluaisin nyt panostaa hyviin perusvaatteisiin, mutta en kuitenkaan haluaisi tyylin olevan ihan tylsä. Onkohan tämä edes mahdollinen yhtälö. 😀 Toivottavasti sait kiinni ajatuksistani. Tästä postaussarjasta sai jo paljon hyviä vinkkejä ja ideoita. Luulen että yhä useampi alkaa tänä päivänä panostaa ennemmin vaatteiden laatuun kuin määrään, joten toivottavasti toteutat jotain tällaista! Kiitos inspiroivasta sisällöstä ja mukavaa syksyn jatkoa 🙂

    Vastaa