Erilainen maanantai

Uusi viikko aloitetaan tällä kertaa hieman erikoisemmissa tunnelmissa, sillä vierailen myöhemmin tänään Puoli seitsemän -ohjelmassa. Tarkoituksena olisi jutella hieman tarkemmin työstäni sekä taustoittaa, mitä kaikkea tähän vaikuttajana / sisällöntuottajana työskentelemiseen kuuluukaan. Kivaa! Olen aina erityisen innoissani ja suostun nimenomaan haastatteluihin, joissa keskitytään vaikuttaja-alaan ja sen esilletuomiseen. Tuntuu nimittäin, että vielä nykyisinkin monille on hyvin epäselvää, mitä kaikkea vaikuttajat oikeasti tekevätkään. Paljon kyllä puhutaan vaikuttajista ja sisällöntuottajista, mutta silti ei tiedetä mitä he oikeastaan tekevät. Koko vaikuttaja-ala monesti koetaan kevyenä tai jollain tasolla liian ”helppona”, minkä vuoksi ammattia saatetaankin helposti aliarvioida. Itse olen kuitenkin paitsi kiitollinen myös todella ylpeä työstäni vaikuttajana. Harrastus, josta tuli ammatti – mitä parempaa voisin toivoa? Työskentely tai menestyminen tällä alalla ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys, vaan töitä on tehtävä koko ajan sen eteen. Kurkatkaahan tänään siis Puoli seitsemän -ohjelma, mikäli aihe kiinnostaa. Jakso on katsottavissa myös myöhemmin Yle areenasta!

Tämän päivän asukuvissa keskiössä ihana pitkä neulemekko. Neulemekot ovat (tämänkin) syksyn pelastaja – niin helppo ja monikäyttöinen! Tällä kertaa yhdistin tummanruskean neulemekon syksyisen ruutubleiserin kanssa. Tummanharmaa ja tummanruskea ei ehkä ole se perinteisin yhdistelmä, mutta tässä ne toimivat mielestäni hyvin yhteen. Yhdistin kokonaisuuteen kuitenkin vaaleat kengät ja laukun, jotka tuovat hieman raikasta tunnelmaa asukokonaisuuteen.

Photos: @seippi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

  1. Niina 20.10.2020

    Pystyisitkö tehdä postauksen talvitakeista? (Esim. Kollaasin)

    Mun pitäis ostaa LÄMMIN talvitakki, joka toimisi maihareiden ja korollisten nilkkureiden kanssa. Pinterestistä ei ole apua ja kaipaisin niin inspistä!

    Vastaa
  2. […] nämä asukokonaisuudet, joissa olen pukenut neulemekkoon! Käyttöä on tullut käyttöä niin syksyllä kuin […]

    Vastaa