Syksyn 2020 trendit – osa 1

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kun syksy on virallisesti syyskuun myötä aloitettu, ajattelin, että nyt olisi oivallinen aika kurkistaa syksyn 2020 trendeihin! Uusi sesonki tuo tullessaan paljon mielenkiintoisia trendejä, joista inspiroitua. Tulevassa syksyn sesongissa nähdään paljon kuluneiden kausien tuttuja trendejä, mutta joukosta löytyy myös muutamia uusia yllättäjiä! Kokosin tähän postaukseen alkusyksyn trendikkäimmät valinnat.

1. Värikäs nahka

Löydä täältä: *Viininpunainen mekko (*löytyy myös mustana!)  / Beige Paita / Vaaleat housut

Nahkaa näkyy nyt valtavasti joka puolella – takeissa, mekoissa, hameissa, housuissa sekä erilaisissa asusteissa. Nahka on mielenkiintoinen materiaali – samalla niin minimalistinen, mutta kuitenkin näyttävä ja rohkea! Mustan nahan ohella ajankohtaisia ovat myös muut värivaihtoehdot. Varsinkin vihertäviä sekä punaisen eri sävyjä nähdään syksyn sesongissa paljon – unohtamatta klassisen ruskean sävyjä, jotka nekin kaikki ovat trendikkäitä vaihtoehtoja.

2. Muhkeat puhvihihat & näyttävät kaulukset

Löydä täältä: *Musta mekko / *Vihertävä pusero  / *Valkoinen pusero

Suuret puhvihihat sekä näyttävät röyhelö- ja kaulusyksityiskohdat näkyvät voimakkaasti syksyn trendeissä. Puhvihihat olivat yksi menneen kevään isoimmista trendeistä, eikä näille näyttäville pallohihoille näytä olevan loppua. Kauluksia ja erilaisia röyhelöyksityiskohtia puolestaan nähdään perinteisten kauluspaitojen lisäksi nyt esimerkiksi neuleissa. Perinteisten syyssävyjen lisäksi loppuvuoden sesongissa nähdään poikkeuksellisen paljon hempeitä sävyjä, kuten esimerkiksi vaaleansinistä, mintunvihreää sekä muita pastellisävyjä.

3. Lyhyet bleiserit

Löydä täältä: Tummanruskea bleiseri / Beige bleiseri

Bleiseri on yksi vaatekaapin monikäyttöisimmistä vaatteista, sillä se mukautuu aina työkäytöstä vapaa-ajan rientoihin. Mustana, tummansinisenä tai ruskeana tämä klassinen vaatekappale henkii ajatonta tyylikkyyttä. Tulevana syksynä trenditietoiset valitsevat kuitenkin päälleen lyhyen bleiserin. Mielestäni lyhyt bleiseri on kieltämättä magee, mutta pelkäänpä, että kyseessä on aika ohimenevä trendi. Cropattu bleiseri sopii hyvin yhteen korkeavyötäröisten housujen tai hameen parina!

4. Avoin selkä

Löydä täältä: Beige mekko / Tummansininen paita / Musta mekko

Naisellinen, lumoava ja tyylikäs. Oi miten rakastankaan syksyn open back -trendiä! Niin uskomattoman seksikäs, mutta äärimmäisen tyylikkäällä tavalla. Kesällä kauppojen valikoimissa näkyi paljon suloisia yläosia ja mekkoja, joissa selkä oli jätetty avoimeksi. Nyt tuo sama trendi jatkuu tulevaan syksyyn erittäin vahvana. Materiaaleina näkyy erityisesti viehättävää silkkiä, laskeutuvaa satiinia sekä pehmoista neulosta. Open back -yläosat näyttävät äärimmäisen hyvältä esimerkiksi arkisten farkkujen parina, jolloin seksikkään yläosan ja rennon alaosan kontrasti on kiinnostava.

5. Erilaiset kuosit – Ruutu-, kukka-, ja abstraktit kuviot

Löydä täältä: Vihertävä mekko / Violetti mekko / *Ruudullinen takki

Syksyn muodikkaimmat kuosit ovat voimakkaita ja näyttäviä. Kuosien avulla luot asukokonaisuuksiin särmää sekä persoonallisuutta! Tänä syksynä varsinkin dramaattiset kukkakuosit, ryhdikkäät ruudut sekä abstraktit kuosit ovat erityisen suosittuja! Ruudut ovat olleet muodissa jo pitkään – eikä ihme, sillä ruutua on helppo yhdistää erilaisiin lookeihin. Ruutu sopii myös mainiosti moniin eri tyyleihin aina klassisesta näyttävämpiin kokonaisuuksiin. Suosituimmat ruutukuosit ovat rauhallisen sävyisiä (esimerkiksi beige & harmaa suosittuja), mutta tänä syksynä nähdään ruutukuoseissa näiden ohella myös rohkeampia värisävyjä. Kukkaprintti on niin ikään kuosi, joka on enemmän tai vähemmän aina muodissa. Tänä syksynä valloittavia kukkakuoseja näkyy erityisen paljon mekoissa ja puseroissa! Kivan kontrastin saa, kun yhdistää esimerkiksi kukkakuosisen yläosan maskuliinisemman alaosan, kuten esimerkiksi nahkahameen tai -housujen kanssa. Kuosien sekoittelu on niin ikään trendikäs vaihtoehto -yhdistä kukkamekon pariksi ruudullinen jakku tai kuviollisten housujen kanssa esimerkiksi pallokuosinen yläosa!

Mikä on sinun suosikkisi yläpuolen trendeistä? Lisää syksyn trendejä tulevassa postauksessa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Emilia 04.09.2020

  Moikka Metti!

  Ihan tälläinen random palaute vaan että sun blogia on (sisällön lisäks) tosi mukava ja helppo lukea, koska se toimii myös läppärillä, jota yleensä käytän blogien lukemiseen työpäivän jälkeen, tai joskus myös aikana 😀 Tarkoitan siis sitä että kuvat mahtuvat kokonaisina ruudulle! Tämä tuntuu olevan usein enemmänkin poikkeus, kaipa useimmat blogialustat on lähinnä optimoitu puhelimelle, vai mistä lie johtuu…
  Joka tapauksessa kiitos inspiroivasta ja huolella tehdystä blogista 🙂

  Vastaa
  • Metti 05.09.2020

   Moikka!

   Ihana kuulla tällaista palautetta – iso kiitos <3 Ihanaa viikonloppua!

   Vastaa