Uuden äärellä

Mukavaa uutta alkanutta viikkoa kaikille! Tällä viikolla otetaan taas isoja harppausaskelia kohti normaalia arkea. Viime viikolla olin puoliksi töissä ja puoliksi lomalla. Pääsin lapsuuden ystävieni kanssa viettämään muutaman päivän meidän landella. Meillä on ollut tyttöjen kanssa tapana tehdä kerran vuodessa joku pieni tyttöjen reissu, jos vain mahdollista. Yleensä olemme olleet jonkun meistä mökillä – kiva päästä hetkeksi pois kaupungin hälinästä. Meillä oli hieman puhetta, että ensi vuonna (kun jokainen meistä täyttää 30!) voisi miettiä yhteisen ulkomaanreissun sen kunniaksi. Olisipa kivaa <3 Täytyy tosin kuitenkin katsoa sitä sitten myöhemmin, jos/kun matkustaminen on taas turvallista.

Tällä viikolla ollaan uuden äärellä, kun tyttärellämme alkaa vihdoin ja viimein esikoulu huomenna! Esikoulua on odotettu pitkään ja hartaasti, joten olemme koko perhe innoissamme alkavasta esikoulusta. Pikkuveljelläkin puhaltavat uudet tuulet tänä syksynä, nimittäin tänään hänellä alkaa fudistreenit uudessa joukkueessa. Katsotaan miten sujuu!

Tämän postauksen kuvissa näkyy asu, joka toimi luottoasunani viime viikolla. Silkkihameen ja kauluspaidan yhdistelmä on klassisen tyylikäs ja ajaton. Aavistuksen modernimman lookista saa solmimalla kauluspaidan alaosan pienelle solmulle. Myöskin narusandaalit lisäävät asukokonaisuuteen aavistuksen trendikkyyttä sen sijaan, että olisin valinnut esimerkiksi loaferit tai ballerinat.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. Anna 21.08.2020

    Upea asu <3 inspiroidun aivan valtavasti sun tyylistä. Osaatko sanoa minkä mallin Gant paita on kyseessä? Näyttää todella upealta.

    Vastaa