Perjantai-kuulumia ja perjantain asu

Kivaa perjantaita jengi! Saavuin juuri kotiin sisustuspalaverista ja ai vitsit, miten inspiroitunut olo on aina näiden palaverien jälkeen! Vaikka projekti on mittava ja pitkä, uuden suunnittelu, erilaisten valintojen tekeminen ja juuri nämä palaverit eri tahojen kanssa pitävät innostusta mukavasti yllä. Monia valintoja pitää tehdä jo hyvin aikaisessa vaiheessa ja siksi olemmekin jo suunnitelmissamme pidemmällä, kuin olisin alun perin ajatellut. Toisaalta hyvä näin, sillä nyt voi vielä rauhassa miettiä ja vaikka muuttaakin mieltään, jos siltä tuntuu. Ensi kerralla saamme suunnittelijoiltamme ensimmäisiä 3D-kuvia eri huoneista, jolloin tilat heräävät henkiin varmasti vielä ihan uudella tavalla.

Myöhemmin tänään luvassa vielä muitakin kivoja juttuja, sillä suuntaamme koko perheen voimin pienelle staycationille yhteen uudistettuun hotelliin Helsingissä. Päivittelen illan tapahtumia instagram-storyn puolella, jos haluatte siellä seurailla!

Nyt toivotan kaikille ihanaa viikonloppua!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Beatrice 29.08.2020

  Upeat kuvat tälläkin kertaa. Ihana lokaatio ja valo. Sinun blogiisi tekee mieli palata korkeatasoisten kuvien vuoksi. Toki tekstinkin.
  Ihanaa syyskuun alkua sinulle ja rakkaillesi!

  Vastaa
  • Metti 05.09.2020

   Oi miten ihana kuulla – iso kiitos 🙂 <3

   Vastaa