New in – Cult Gaia korkokengät

Miten voi päätyä ostamaan korkokengät, jos alkuperäisenä ideana oli etsiä nettikaupasta sopivat kumpparit tulevaan syksyyn? Well it happened to me…

Päädyin tosiaan ostamaan nämä kuvissa näkyvät ihanat Cult Gaian korkokengät vain pari päivää sitten. Tarkoituksenani oli etsiä itselleni aavistuksen siistimpiä kumisaappaita tulevaan syksyyn, mutta kuinkas ollakaan päädyin klikkailemaan sivustolla jotain aivan muuta. No, olinhan minä tällaisiakin korkokenkiä etsiskellyt, tavallaan. Huomasin nimittäin kuluneen kesän aikana kaipaavani Bottega Venetan Pouch-laukkuuni täydellisesti värisävyltään sopivia kenkiä. Vaikka laukun ja kenkien ei mielestäni aina tarvitsekaan olla täysin saman sävyisiä, huomasin kuitenkin aina tuota Bottegan laukkua käyttäessäni kipuilevan hieman kenkävalinnan kanssa. Tuntui, ettei mitkään kengistäni (uskomatonta mutta totta 😀 ) tuntuneet sopivan ihan täydellisesti tuon laukun kanssa. Nyt silmiini kuitenkin osuivat nämä kaunokaiset, joiden malli sekä väri näyttivät omaan silmään täydellisiltä. Rakastan siroja narusandaaleja, jotka ovat mielestäni naisellisen seksikkäät ja samalla myös elegantin klassiset!

Löydät kengät halutessasi täältä!

En ole blogissa enää pitkään aikaan esitellyt oikeastaan mitään uusimpia vaate- tai asustehankintojani. Harvemmin niitä tulee kuvattua, mutta olisiko se kuitenkin sellaista sisältöä mikä kiinnostaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. A 25.08.2020

  Joo kiinnostaa kyllä ? ja löysitkö niitä siistimpiä saappaita? Itselläkin hakusessa ?

  Vastaa
 2. pauliina 26.08.2020

  Kauniit ja klassiset kengät!
  Tälläinen sisältö kiinnostaa, voi olla enemmän. Itse rakastan kauniita asusteita ja vaatteita. Tavalla jolla tuot uutudet esillw blogissani on mielestäni hyvi tehty ja inspiroi minua kovasti.

  Vastaa