Silkkihame & neule – löydä suosikkisi!

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Viime syksynä yksi suosikkiasuistani oli pehmoisen kashmirneuleen ja elegantin silkkihameen yhdistelmä. Ilokseni voin todeta, että tämä klassinen asukokonaisuus on tänäkin vuonna yksi ajankohtaisimmista. Viime syksynä puin vaalean silkkihameen saman sävyisen kashmirneuleen kanssa näin! Silkkihame on aavistuksen juhlavampi vaate, mutta yhdistettynä nimenomaan arkisempaan yläosaan, taipuu se loistavasti myös jokapäiväiseen käyttöön. Etsin teille nettikauppojen valikoimasta omat suosikkini, jotka löydätte alapuolen kollaasista! Minulta löytyvät jo sekä musta että vaalean beigen sävyiset silkkihameet, jotka ovat saaneet aivan valtavasti käyttöä parin viime vuoden aikana. Hieman houkuttelisi vielä napata vaatekaappiin tuollainen lämpimän sävyinen beige tai ihana tummanruskea (joka muuten alessa!) tulevaan syksyyn.

From left: Max Mara / Massimo Dutti / *H&M / Max Mara / &Other Stories / *H&M

Kokosin teille myös nettikauppojen valikoimasta ihanimmat neuleet, jotka mielestäni sopivat täydellisesti yhteen nimenomaan silkkihameiden kanssa. Nyt alkusyksystä lyhythihaiset neuleet ja poolot toimivat todella ihanasti hameiden parina. Jalkaan voi sujauttaa vaikka avokkaat tai ballerinat, kun taas syksymmällä sitten nilkkurit tai trendikkäät saappaat.

Find here: 1. Allude / 2. *H&M / 3. *H&M / 4. Soft Goat / 5. Massimo Dutti / 6. Zara / 7. *H&M (löytyy myös *mustana) / 8. Balmuir

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. Eeva Juujärvi 24.08.2020

    Tämä on niin totta! Ttebdit tulevat ja menevät, mutta varsinkin kesäiltojen ja loppukesän/ alkusyksyn helpoin asu on silkkihame ja kashmirneule. Itse olen pitänyt Maxmara Weekendin silkkihametta ja MIAM Clothingin kashmirneuletta heinäkuun puolestä välistä lähtien useamman kerran viikossa. Helppoa, kaunista ja ihanaa päällä!

    Vastaa