Moi, pitkästä aikaa…

Katselin juuri, että viime blogipostauksesta on kerennyt vierähtää jo hyvä tovi. Hauskaa, että juuri tuossa viimeisimmässä postauksessani vielä oikein erikseen mainitsin, että tulen päivittämään blogiani tasaisesti koko kesän. No, niin ei sitten käynyt, sillä tarvitsin pienen sometauon. Tuntui hetkellisesti, etten oikein itse inspiroitunut niistä aiheista, mistä yleensä blogissani kirjoitan. Koen hyvin haastavaksi olla inspiroiva muille, silloin jos itse en koe olevani inspiroitunut. Siksi päätin hetkellisesti vetää hiukan happea ja pitää pienen taukon. En kokenut tarvetta pakottaa itseäni tekemään jotain sellaista, mikä tuntui hetkellisesti vaikealta. Niinpä olin vähän aikaa julkaisematta mitään ja sen tuntui hyvälle.

Mitä olen sitten tehnyt viimeiset pari viikkoa? Pääosin aika on vierähtänyt landella. Mökin oma rauha on niin ihanaa, että sitä on vaikea edes sanoin kuvailla. Täällä rentoudun aivan eri tavalla kuin missään muualla. Jotenkin tämä luonnonläheisyys ja meri ovat äärimmäisen rentouttavia elementtejä itselleni. Rakastan saunoa, kokata erilaisia kesäruokia ja uida viileässä merivedessä aamuin illoin. Joogata aamuisin terasilla tai laiturilla, keittää kahvia ja lenkkeillä metsäpoluilla. Täällä tuntuu kuin aika pysähtyisi. Ei ole kiire minnekään ja se on fantastista. Myös lapsemme rakastavat tätä paikkaa yhtä paljon kuin me aikuiset, mikä tekee tästä kaikesta vielä astetta ihanampaa. Olisi kurja, jos lapset pitäisi aina pakottaa mukaan mökille. Meillä ei kuitenkaan tätä ongelmaa ole – päinvastoin. On mukavaa, että lapsilla on täällä paljon sellaista puuhaa, mitä normaalisti meillä kaupungissa ei ole.

Koko kevään haaveilin ja odottelin sitä, että saan kutsua mökillemme kasapäin sukulaisia ja ystäviä. Ja sen parissa onkin vierähtänyt tämä kesä tähän asti. Rakastan emännöidä ja kutsua ihmisiä meille viettämään aikaa. Olen jo salaa alkanut suunnittelemaan meidän toisen (tällä hetkellä varastona toimivan rakennuksen) kunnostamista ylimääräiseksi vierastuvaksi. Olisi mahtavaa, jos pystyisi majoittamaan vielä vähän isomman määrän ihmisiä kerralla. Ja se voisi olla myös lapsille kiva majapaikka sitten kun vähän kasvavat. Toisaalta parhaillaan käynnissä olevassa asuntoprojektissamme riittää kyllä projektia ihan tarpeeksi meille tällä hetkellä. Mutta ehkä parin vuoden päästä…

Ihana olla takaisin! <3 Toivottavasti teillä on ollut mukava kesä tähän asti?

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Jensusa 15.07.2020

    Kiva kun tulit takaisin,postauksiasi onkin ollut jo ikävä 🙂 Luonnonrauhassa kyllä sielu lepää ja pystyy rentoutumaan aivan eri tavalla!

    Vastaa
  2. Pinja 21.07.2020

    Ihanat kuvat Metti! <33

    Vastaa