Sininessa mekossa

Pitkä mekko on ehdottomasti yksi suosikkivaatteeni kesään. Rakastan värikkäitä mekkoja, jotka huokuvat ihanaa kesäfiilistä. Kauniin mekon pariksi sopivat hyvin kesäiset asusteet, kuten esimerkiksi olkihattu ja -kassi. Itse tykkään aavistuksen isoimmista  hatuista, joissa on näyttävyyttä! Suomalaisella KN Collectionilla on muun muassa aivan ihania olkihattuja, jos sellaisia kaipailette kesäkaappiinne! Pitkä ja väljä kesämekko on tyylikäs, mutta on rennon kevyt ja ilmava. Puhvihihat, pitsit ja röyhelöt kuuluvat kesämekkojen kauniisiin yksityiskohtiin, joihin ihastun kesästä toiseen. Tämän kauniin sinisen mekon sain pr-lahjana ruotsalaiselta By Malinalta, joka on ehdottomasti yksi suosikkimerkkini. Heidän vaatteensa ovat aivan ihania – huoliteltuja, raikkaita ja kauniin naisellisia!

Kävimme pikkuveljeni kanssa jälleen kuvailemassa hieman, kun hän viimeksi oli käymässä mökillämme. Iso kiitos hänelle, että jaksoi toimia taas siskon kuvaajana 🙂

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Elin 03.07.2020

    Hei Metti, mistä instagramissa näkyvä sininen Odd mollyn mekkosi on ostettu tai pystyisitkö linkata sen heidän sivuiltaan? Näyttää upealta päälläsi ?

    Vastaa