Se täydellinen kesämekko

Sain eilen aivan valtavan määrän viestejä ig-storeissani tästä päälläni näkyvästä valkoisesta kesämekosta. Kyseessä on ihanan ruotsalaisen By Malina -merkin puuvillamekko, johon rakastuin palavasti kun sen heidän nettisivuilta bongasin! Tykkään valtavasti mekon koristeellisesta yläosasta kauniine röyhelöineen ja pitsiykistyiskohtineen. Silti mekon kaunis tyttömäinen alaosa tuo vaatteeseen sopivalla tavalla kevyttä kesäsyyttä sekä leikkisyyttä – ihan täydellinen!

Juhannusta vietämme perheen ja ystävien kanssa landellamme. Ihanaa, kun kerrankin on luvattu oikein kunnon helteitä ja aurinkoista ilmaa!

Nyt toivottelen kaikille oikein ihanaa juhannusta <3

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. mh 20.06.2020

    omistan saman mekon midi-mittaisena ja huhuh, nyt kyllä tuntuu, että puolet helmasta saa lähteä 😀 toi on ihana mini!

    Vastaa