Pinkki mekko ja normaalimpi arki

Miten ihana viikko takana! Ihana ja erityinen siinä mielessä, että tämä on ollut ensimmäinen viikko, joka on koronan jälkeen tuntunut taas normaalimmalta. Tällä viikolla olen ottanut isoja askeleita kohti tavallisempaa arkirytmiä – syönyt terassilounaita, ollut tapaamisissa, kuvauksissa ja hoitanut juoksevia asioita kaupungilla. Siis kaupungilla?! Liikkeisiin astuminen tai yleiseen parkkihalliin ajaminen autolla tuntuu hyvin eksoottiselta tällä hetkellä 😀 Tuntuu niin vapauttavalta, että pystyy taas pienissä määrin nauttimaan normaalimmasta elämästä ja rytmistä. Mikään valtava kiire tai hinku minulla ei ole mennä jatkuvasti kauppoihin, ravintoloihin tai muuten vain kaupungille pyörimään, mutta tieto siitä, että näin pystyisi halutessaan tehdä, on jo itsessään aivan mahtavaa.

Tänään suunnitelmissa olisi kylläkin käydä ystävän kanssa lasillisella jollain terassilla. Ai että, viime kerrasta tosiaan on aikaa. Ja mikä ihana sääkin sattui vielä tälle päivälle. It`s gonna be a good one!

Ihanaa perjantaita kaikille!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Paula 12.06.2020

  Ooh, upea look!

  Vastaa
 2. Saga 13.06.2020

  Niin kaunis mekko ? Samaistun sun ajatuksiin, ihanaa kun asiat on taas vähän lähempänä normia ? Sulla on ollut mainintoja &other stories merkistä. Kävin kurkkaamassa heidän nettikaupan pitkästä aikaa ja löysin kesään mieleisen mekon.

  Vastaa
  • Metti 16.06.2020

   Oi miten ihana kuulla, että löytyi! Toivottavasti vinkeistä oli hyötyä 🙂 Ihanaa juhannusta!

   Vastaa
 3. minttu 13.06.2020

  Noi sun paksut pitkät hiukset on vaab niiin upeet!

  Vastaa