Kesäsuunnitelmia

Tämä on ollut viimeinen tavallinen työviikko ennen lomaa. Olen yrittänyt saada tehtyä mahdollisimman paljon töitä eteenpäin sekä tehdä materiaalia valmiiksi varastoon kesää varten. En tule tänä kesänä pitämään mitään erityistä lomaa, vaan päivittelen blogiani sekä muita somekanaviani tasaiseen tahtiin. Minkälaisia postauksia muuten toivoisitte kesälle?

Poikkeuksellisen kevään vuoksi monien kesälomasuunnitelmat ovat varmasti kokonaan tai ainakin osittain menneet uusiksi. Niin meilläkin. Tarkoituksena oli tehdä pari eri ulkomaanreissua samalla kaavalla kuin viime vuonna: yksi yhdessä lasten kanssa ja toinen kahdestaan mieheni kanssa. Meillä jäi niin ihanat muistot viime kesän molemmista reissuista. Olimme tuolloin kahdestaan mieheni kanssa Ranskassa Nizzassa ja Cannesissa sekä lasten kanssa Rodoksella, Kreikassa. Molemmat lomat olivat aivan täydellisiä omilla tavoillaan. Tänä kesänä kuitenkin pysyttelemme Suomessa ja tulemme viettämään aikaa kotona Helsingissä sekä totta kai mökillämme. Mitään varsinaisia kesäsuunnitelmia ei ole, muuta kuin, että olemme kutsuneet ystäviämme kyläilemään ja viettämään aikaa kanssamme landelle. Ihan parasta!

Odotan jo niin innoissani tulevaa kesää. Yleensä tähän aikaan vuodesta olen jo ihan ”loppu” kiireisen kevään jälkeen. Tänä vuonna töitä on kuitenkin ollut suhteessa hieman vähemmän, joten nyt on eri tavalla energinen ja ihana fiilis aloittaa kesä! On myös todella vapauttavaa, kun kesäkalenteri ei huuda punaista. Monesti kesäsuunnitelmia tulee tehtyä vähän liikaakin, jolloin ei edes välttämättä kerkeä rentoutumaan ja nauttimaan vain siitä ihanasta tekemättömyydestä. Nyt kuitenkin tulevasta kesästä tunne on aivan erilainen – tänä vuonna todellakin mennään rennosti ja going with the flow -tyylillä!

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Ellis 25.06.2020

  Kun kyselit toiveita, niin niitä saat 🙂

  Asukuvat ovat aina kivoja ja postaus esim. lemppari kesämekoistasi olisi kiva 🙂
  Toivoisin postausta sun lempi huulipunista ja -kiilloista (tuotetietojen kera), samoin postaus sun lempi poskipunista kiinnostaa myös 🙂
  Toivoisin myös (youtube)videoita, esim. ”päivä kanssani” tyylinen video ja juhlameikkivideo olisi kiva 🙂

  Vastaa
 2. Saga 25.06.2020

  Kaunis asu jälleen kerran ? Meillä peruuntui kaksi kertaa lennot Kreetalle ?? jossa olemme lomailleet useana kesänä. Tällä hetkellä lomailen kyllä erittäin mielelläni Suomessa ? Kävimme juuri perheen kanssa Naantalissa, joka kyllä näytti meille parhaat puolensa niin sään kuin muunkin suhteen. Väkeä ei ollut ruuhkaksi asti liikkellä. Ihanaa kesää ?

  Vastaa
 3. - 26.06.2020

  kosmetiikkajuttuja, ihan arkea ja kesäasuja…ja ruokapostauksia 🙂

  Vastaa
 4. pauliina 27.06.2020

  Kesäasu postaukset on aina ihania! Samoin lasten kesäasu postaus voisi olla kiva ?

  Vastaa