Juhannuskuulumiset

Blogissa on ollut muutamia päivän hieman hiljaisempaa, sillä halusin viettää täysin työvapaan juhannuksen. Ja olipahan ihana juhannus – niin lämmin, aurinkoinen, rentouttava ja nauruntäyteinen. Vietimme tällä kertaa juhannusta meidän omalla mökillä, jonne tuli oman perheemme lisäksi myös vanhempani sekä pikkuveljeni puolisoineen. Juhannukseemme kuului kaikkea perinteistä juhannuspuuhaa, kuten uimista, saunomista, kesäruokaa ja pihapelejä. Pikkuveljeni keksivät uuden pihapelin, fudisgolfin, johon kaikki ovat nyt ihan koukussa. Fudisgolfia tuli pelattua niin paljon ja innoissaan, ettei perinteistä mölkkyä edes kaivettu varastosta esiin. Kävimme myös juhannuspäivänä pikkuveljeni ja isäpuoleni kanssa pelaamassa ihan oikeaa golfia. Kierros oli kesän ensimmäinen minulle. Meillä oli niin kivaa, että oli pakko heti varata seuraava kierros muutaman päivän päähän. Sanon tämän joka kesä, mutta olisiko tämä nyt vihdoin ja viimein se kesä kun pääsisin taas pelaamaan vähän enemmän?

Lähdimme pikkuveljeni kanssa yhtenä iltana poimimaan lupiinja juhannuspöytään ja samalla hän nappasi minusta muutaman kuvan pellolla. Mielestäni hänellä on aika hyvä silmä kuviin, eikö vaan? 🙂

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. Sini 23.06.2020

    Kauniita auringonpaahteisia kuvia! Ja kaunis mekko kuten edellisessäkin postauksessa. Mielenkiinnosta kysyn, koska olet pitkä niin istuuko valmisvaatteiden vyötärö sinulle kerralla oikeaan kohtaan vai muokkaatko vaatteista paremmin istuvia? Olen itse 172 pitkä ja vaatekokoni on 34, mutta valitettavan usein vyötärö ei osu minulla kohdalleen ja tuntuu että ne on suunniteltu lyhyemmille. Olet ilmeisesti minuakin pidempi, niin sillä tämä tuli mieleeni 🙂

    Vastaa