Ideoita juhannuspöytään x 4

Halusin koota yhteen postaukseen muutamia hyviä reseptejä, joita olen jakanut täällä blogin puolella vuosien varrella. En ole mikään kokki, joten arvostan ruokia, jotka ovat ensisijaisesti hyvin yksinkertaisia valmistaa, mutta maistuvat myös todella hyvälle! Luultavasti osa näistä helpoista resepteistä päätyvät juhannuspöytäämme tänäkin vuonna.

Taivaallinen perunasalaatti

Jaon tämän uudenlaisen ja ihanan raikkaan perunasalaatin ohjeen blogissani reilu kuukausi sitten ja olen ilokseni saanut huomata, että te olette innostuneet tästä perunasalaatista aivan yhtä paljon kuin minä! Saan päivittäin kymmeniä ja kymmeniä viestejä ja kuvia siitä, kun olette valmistaneet kyseistä ruokaa. Mikään jakamani resepti ei ole koskaan herättänyt yhtä paljon ihastusta ja innostusta. Ja kyllä – tämä perunasalaatti on nimensä mukaisesti taivaallinen. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Perunasalaatin reseptin ja valmistusohjeen löydätte kokonaisuudessaan täältä!

Vihreää grilliin

Rakastan erilaisia kasviksia ja rakastan myös grillata niitä. Suosikkejani ovat muun muassa paistetut ruusukaalit sekä varhaiskaali. Olen jakanut blogissani molemmista valmistusohjeet jo kauan aikaa sitten ja voitte halutessanne kurkata ne täältä:

Ruusukaali

Varhaiskaali

Aina hyvä pastasalaatti

Tämä äärimmäisen nopea ja maukas pastasalaatti on kuulunut jo vuosia tarjoilupöytäämme. Pastasalaattia on helppo tehdä kerralla isompi määrä, jonka vuoksi se sopii erinomaisesti varsinkin niihin hetkiin, kun ruokailijoita on isompi määrä. Pastasalaatti on monesti toiminut meillä myös loistavana yöpalana, sillä tämä ruoka maistuu kylmänäkin. Reseptin löydätte halutessanne täältä!

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

  1. Heli 17.06.2020

    Kiitos Ihana Metti! Varhaiskaalia en ollutkaan kokeillut grillata mutta innostuksestasi ja rakkaudestani kotimaisiin vihanneksiin kokeilin sitä. Ja lopputulos oli aivan ihana! Näin viikoilla teen kaalia uunissa grillin tapaan ja viikonvaihteessa mökillä grillaillen.Vielä kiitos, sain aivan ihanaa kesäruokaa koko meidän suurelle Perheelle!

    Vastaa
  2. Saga 17.06.2020

    Tuo perunasalaatti on tulossa meidän juhannuksen ruokapöytään.Hyväksi todettu resepti ? Ihanaa ja aurinkoista juhannusta ?

    Vastaa