Violetin ja sinisen ihana yhdistelmä

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Olen kertonut teille kasvavasta ihastuksestani lilan eri sävyjä kohtaan. Lila on aina ollut yksi inhokkivärini, mutta nyt tämä väri puhutteleen enemmän kuin koskaan. Ihastus lilan eri sävyihin ei ulotu ainoastaan vaatteisiin, vaan niiden lisäksi olen tykästynyt sävyyn myös meikeissä, asusteissa ja jopa kukissa. Istutunkin juuri laventeleita meidän pihan ulkoruukkuihin. Tuoksu on ihana!

Nyt kun ei ole paljon (lue: ollenkaan) menoja, joita varten pukeutua, on kuitenkin hauskaa joskus pukeutua hieman puetummin – tai ainakin johonkin muuhun trikoisiin ja huppareihin. Ainoa paikka, jonne me tällä hetkellä liikumme on meidän mökki. Vaikka landelle voisi pukeutua (ja yleensä pukeudunkin) niihin kuuluisiin trikoisiin, joskus on piristävää laittaa hieman eri vaatetta päälle. Ihastuin valtavasti tämän suloiseen violetin mekon ja vaaleansinisen neuletakin yhdistelmään. Jotenkin ihanan kesäinen ja raikas! Rakastan käyttää värejä rohkeammin kesäpukeutumisessa. Tämä sininen neuletakki onkin näkynyt paljon kanavissani viime aikoina ja löydätte villatakin halutessanne *täältä!  Sininen näyttää olevan tällä hetkellä loppuunmyyty, mutta heiltä löytyy ihana klassinen beige (minulta löytyy myös tämä sävy!) sekä aivan ihastuttava uusi violetti, joka houkuttelee.

Mikä on teidän suosikkisävy tulevaan kesään?

Photos by hubby

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Saga 21.05.2020

  Kauniit värit ? Itselläni on käynyt samoin lilan suhteen. Eli olen ihastunut siihen tänä keväänä ja aiemmin välttelin väriä ? P.s. Kokeilin perunasalaatti reseptiäsi tänään. Meidän perhe tykkäsi ?

  Vastaa
  • Metti 22.05.2020

   Just näin, koskaan ei kannata sanoa ei koskaan 😉 Ja hei ihana kuulla, että parunasalaatti maistui. Minustakin se on niin herkkua!! 🙂

   Vastaa
 2. Elli 22.05.2020

  Hei! Luen sivustoasi iPhonen safari-selaimella ja jos painan nuo eri kategoriat näkyviin, jää suurinosa bannerin alle eikä niitä voi klikata, en myöskään löydä arkistoa mistä voisi vuoden/kuukauden perusteella etsiä postausta. Mukavaa jos näihin asioihin löytyisi ratkaisu! 🙂

  Vastaa
  • Metti 22.05.2020

   Hei! Kiitos palautteesta! Tutkin mitä pystyisin tehdä, jotta sivustosta saataisiin enstistä toimivampi myös puhelimella luettaessa! 🙂

   Vastaa
 3. Helen 22.05.2020

  Ihania sävyjä ja kauniita kuvia ?

  Vastaa