Viimeinen viikko vanhassa kodissa

Vähiin käy ennen kuin loppuu – nimittäin tavarat ja aika vanhassa kodissamme. Tässä postauksessa muutama realistinen kuva siitä, miltä kodissamme näyttää juuri nyt. Nyssyköitä ja laatikoita ympäri asuntoa, loput lasten leluista pitkin lattioita ja muutamat huonekalut siellä täällä. Ylihuomenna muuttomiehet tulevat siirtämään viimeisetkin tavaramme eli keskiviikkona olisi sitten tarkoitus nukkua ensimmäinen yö uudessa osoitteessa. Jaiks! Ollaan työstetty tätä muuttoa jo (liian) pitkään, eli tällä hetkellä meillä on tosi hyvä fiilis siitä, että muutto on kohta ohi. Pääsee nauttimaan kesästä, kun saa muuton hoidettua valmiiksi!

En ole kovin paljon täällä blogin puolella muuttoasioitamme avannut, mutta kerrottakoon vielä tässä yhteydessä, että olemme nyt muuttamassa väliaikaiseen asuntoon, jossa asumme aina siihen asti, että uusi asuntomme valmistuu. Näillä näkymin siinä vierähtää noin vuoden verran. Täällä blogin puolella on siis odotettavissa paljon erilaisia remontti- ja sisustusaiheisia postauksia seuraavan vuoden aikana. Avasinkin jo muutaman inspiraatiokuvan verran ajatuksiani siitä, miltä uudessa kodissa voisi mahdollisesti näyttää (voit kurkata tuon postauksen halutessasi täältä). Aika kuitenkin näyttää minkälaisiin valintoihin päädymme. Lupaan pitää teidät kuitenkin ajan tasalla 😉

Laitoin pari viikkoa sitten vaatteitani myyntiin Tiseen. Tämän viikon aikana sinne on tarkoitus lisäillä taas paljon uusia juttuja. Kannaattaa siis ottaa tilini seurantaan, mikäli myymäni asiat kiinnostavat nyt tai tulevaisuudessa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.