10 x kesämekkoja

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Find here: 1. *Blue ruffle dress / 2. *Flower dress / 3. *Pink dress / 4. *Green dress / 5. *Orange flower dress / 6. *Blue striped dress / 7. *Yellow striped dress / 8. *Flower dress / 9. *Beige dress / 10. *Blue dotted dress

Aurinko paistaa ja on niin ihanan kesäistä! Ajattelin, että nyt olisikin oivallinen aika koota muutamia ihania kesämekkoja yhteen postaukseen. Aloin nimittäin itse selailemaan nettikauppojen valikoimaa, sillä haluaisin hankkia itselleni muutaman uuden kesämekon. Nyt kun mökillämme on hieman enemmän säilytystilaa, ajattelin siirtää sinne osan vaatekaapistani. Niin, ettei tarvitsisi aina joka kerta sinne mentäessä pakkailla isoja laukkuja mukaan. Tätä tehdessä olen huomannut, että vaatekaapissani olisikin muutaman rennon kesämekon kokoinen tila täytettävänä. Minua puhuttelee nyt erityisesti värikkäät ja väljänmalliset kesämekot. Sellaiset ihanan mukavat vaatteet, mitkä mielelllään pukee päälleen. Yläpuolen kollaasiin olen koonnut suosikkini!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *