Parhaimmat ihonhoitotuotteet kevääseen

Minulta kysellään valtavasti ihonhoidosta ja suosimistani ihonhoitotuotteista, joten ajattelin nyt näin kevään kynnyksellä koota taas blogin puolelle muutamia suosikkituotteitani. Olen huolellinen ihonhoidon suhteen ja kelpuutan vain tarkasti valikoituja ja juuri omalle iholleni sopivia tuotteita. Pääsen onnekkaasti työni puolesta testailemaan paljon erilaisia tuotteita ja tähän postaukseen olenkin tarkkaan valikoinut ihonhoitotuotteita, jotka soveltuvat mielestäni erityisen hyvin juuri tähän vuodenaikaan.

Blogiani pidempään seuranneet tietävät, että vannon kasvoöljyjen nimeen. Uskon kasvoöljyjen käytön olevan yksi tärkeimmistä syistä hyvinvoivaan ihooni. Essen Probiotic Skincare Repair Oil on yksi suosikeistani, sillä se hoitaa ja ravitsee ihoa äärimmäisen tehokkaasti. Sen lisäksi tässä tuotteessa on ihon elastisuutta sekä yleistä kuntoa parantava ihana vaikutus. Tämä hoitoöljy sisältää muun muassa omegarasvahappoja, maruöljyä sekä ihoa suojaavia antioksidantteja.

Ysl lanseerasi keväällä uuden Pure Shots -ihonhoitosarjan, jonka tuotteet auttavat ihoa suojautumaan urbaanin elämän vaikutuksia vastaan. Jokainen Pure Shots -sarjan hoitotuote sisältää, sekä tehokkaita kasviuutteita, että tunnettuja tieteellisesti tehokkaaksi todistetteja raaka-aineita. Tykästyin valtavasti koko Pure Shots -sarjaan, mutta erityisesti tämä Perfect Plumper kasvovoide nousi suosiooni – voide nimittäin soveltuu sekä päivä- että yövoiteeksi. Koostumus on ihanan ylellinen ja kevyt, mutta samalla täydellisen ravitseva ja hoitava. Tuotetta mielellään käyttää päivällä meikin alla sekä myös viimeisimpänä tuotteena illalla ennen nukkumaanmenoa.

Vaikka rakastan yleisesti ihonhoitoa, minulla on kuitenkin yksi ihonhoitorutiini, jonka mielelläni skippaan – vartalovoiteet! Kasvoni iho saa paljon tarvitsemaansa kosteutusta ja hoitoa, mutta laiskuuttani en jaksa usein levitellä vartalovoiteita – koen sen jotenkin ylitsepääsemättömän vaivalloiseksi 😀 Jos kuitenkin jaksan, levitän iholleni ihanaa Patykan vartalovoidetta, joka on kehitetty paitsi kosteuttamaan ja ravitsemaan, myös napakoittamaan löysää ihoa. Voidetta voi halutessaan käyttää tehohoidoksi esimerkiksi käsivarsien sisäosiin, vatsaan, rinnan alueelle tai vaikkapa reisille. Rakastan Patykaa merkkinä muutenkin – tämä ranskalainen ihonhoitomerkki on ehdottomasti yksi lempparini luonnonkosmetiikkan saralla. Muun muassa kuukausi sitten listaamassani ihonhoitoon liittyvässä postauksessa ylistin niin ikään erästä Patykan tuotetta. Voit kurkata tuon ihonhoitopostauksen halutessasi täältä!

Tällä kertaa viimeisenä (mutta ei suinkaan vähäisimpänä!) Novexpertin C-vitamiini tehoseerumi. Päivällä käytettävissä ihonhoitotuotteissa suosin nimenomaan C-vitamiinia sisältäviä tuotteita, sillä C-vitamiini auttaa uudistamaan ihoa sekä ennaltaehkäisemään ihon ikääntymistä. Monet ihonhoidon ammattilaiset ovat minulle jo vuosia puhuneet ja peräänkuuluttaneet C-vitamiinin tärkeydestä päivisin käytettävissä ihonhoitotuotteissa. Nykyään pidänkin aina huolen siitä, että käyttämistäni seerumeista tai päivävoiteista löytyy C-vitamiinia! Tällä hetkellä minulla on käytössä tämä ihana seerumi Novexpertiltä, jonka vitamiinipitoisuus on 25%! Tuote tuo uutta elinvoimaa samealle ja väsyneelle iholle ja muutenkin kirkastaa ja heleyttää ihoa kauniisti.

Haluan vielä tähän loppuun vinkata teille alekoodista suomalaiseen Jolien verkkokauppaan, jonka valikoimasta löytyy monet tässäkin postauksessa mainitsemistani tuotteista sekä tuotemerkeistä. Koodilla JOLIE20 saat nimittäin -20% alennuksen aina 30.4.2020 asti!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. […] Syksyn mittaan olen saanut testattavaksi joukon uusia luonnonkosmetiikkatuotteita ja ajattelin postauksessa koota yhteen muutamia suosikkejani viime kuukausien ajalta. Tämän vuoden keväällä tein ihonhoitotuotteisiin liittyvän postauksen, jonka joukosta löytyy niin ikään muutamia hyviä tuotteita luonnonkosmetiikan osalta. Voitte halutessanne kurkata tuon aikaisemman postauksen täältä! […]

    Vastaa