Kevään 2020 trendit: Puhvihihat

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Löydä täältä: 1 / 2 / *3 /*4 / 5 / 6 / *7 /*8

Saanko esitellä yhden suosikkitrendeistäni keväälle 2020: puhvihihat! Kevään muodikkaimmista topeista ja mekoista löytyy nyt isot ja näyttävät hihat. Puhvihihat ovat upea yksityiskohta, joka tekee tavallisemmastakin vaatteesta välittömästi mielenkiintoisemman. Itse rakastan esimerkiksi yksinkertaisen puhvihihaisen t-paidan ja farkkujen yhdistelmää. Pallomaisia hihoja näkyy tällä hetkellä paljon myös erilaisissa neuleissa sekä kauluspaidoissa. Minulta löytyykin jo ihana valkoinen t-paita puhvihihoilla (kuvassa) ja sen rinnalle olisi etsinnässä vastaava paita, mutta astetta kesäisemmässä kuosissa tai värissä. Innostun taas erityisen paljon väreistä ja varsinkin vaalea lila, vaaleansininen ja vaaleankeltainen näyttävät silmääni erityisen kauniilta – unohtamatta ikisuosikkiani kukkaprinttiä! Kokosinkin yläpuolen kollaasiin kasan aivan ihania puhvihihaisia yläosia, mikäli teilläkin on etsinnässä suloinen yläosa tulevaan kesään.

Stailausvinkki puhvihihojen kanssa: Kiedo hiukset trendikkäästi tiukalle nutturalle, jotta isot puhvihihat pääsevät vieläkin korostetummin esille asukokonaisuudessasi!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. P 22.04.2020

  Moi! Ei liity itse postaukseen, mutta ihan mielenkiinnosta kyselisin, että onko sulla tulossa mahdollisesti vaatteita myyntiin joskus? ?

  Vastaa
  • Metti 23.04.2020

   Moikka! Joo on! Tää muuttohärdelli on vaan aikamoista juuri nyt, joten ei ole ollut aikaa kuvata vaatteita. Mutta yritän lähiviikkojen aikana saada insta-kirppiksen pystyyn 🙂

   Vastaa
 2. Mermar 22.04.2020

  Eipä tässä kotona juurikaan stailausvinkkejä tarvita, kun mihinkään ei voi mennä. Ulkoilu- ja kotiasut ovat ainoat käytössä olevat kamppeet.
  Mukavahan olisi pukeutua kivasti ja mennä ihmisten ilmoille, mutta Korona. Voisitkin koostaa trendikkäät ulkoiluasukuvat seuraavaksi, olisi ajankohtaista juuri nyt.

  Vastaa
  • Metti 23.04.2020

   Kiitos vinkistä! Ehdottomasti myös inspistä koti- ja ulkoiluvaatteiden osalta 🙂 Toki voihan kotonakin pukeutua myös vaihteeksi johonkin muuhun, jos haluaa itseään hieman piristää 🙂

   Vastaa
 3. P 23.04.2020

  Ihana kuulla! Sun kanssa sujui kaupat viimeksi niin sujuvasti ja hyvin, että mielelläni ostan uudelleen. Tsemppiä muuttoon! ?

  Vastaa