Viimeaikaisia ihonhoitosuosikkeja

Onko se tämä upea keväinen auringonpaiste vai mikä, mutta viime aikoina oma ihoni on voinut erityisen hyvin. Ihoni on tasainen, ei epäpuhtauksia ja normaalisti tähän aikaan vuodesta äärimmäisen pintakuiva ihoni ei ole oireillut. Tai ehkä kyse on mahtavista uusista ihonhoitotuotteista, joita olen ottanut mukaan osaksi ihonhoitoani viime kuukausien aikana. Ihonhoidostani kysellään aina paljon, joten päätin jakaa tämän hetken top 3 ihonhoitosuosikkiani. Nämä tuotteet ovat minulla tällä hetkellä käytössä päivittäin!

Olen käyttänyt L’Occitanen Immortelle Reset Overnight Seerumia jo noin kolmen kuukauden ajan. Sain tuotteen aikanaan testiin ja sitä kautta vaihdoin jo vuosia suosimani Estee Lauderin Advanced Night Repair seerumin hetkeksi pois käytöstä, sillä halusin kokeilla vaihteeksi jotain muuta. Tämä L’Occitanen seerumi antaa iholle tehokasta kosteutusta läpi yön. Ihomme korjaa parhaiten itseään yön aikana, joten ihonhoitorutiinit iltaisin ovat erittäin tärkeitä. Tuotteen erikoisuus ovat seerumin seassa olevat keltaiset kuplat, joiden sisällä oleva öljyuute vapautuu iholle seerumia levittäessä. Tämä Immortelle-öljyuute kiihdyttää ihon verenkiertoa ja tehostaa ihon kollageenin tuotantoa. Kevytpohjainen koostumus imeytyy iholle nopeasti ja raikas tuoksu tuo kaivatun harmonisen tunnelman iltarutiineihin. Aamulla herätessä iho on kauniin hehkuva ja hyvinvoivan näköinen.

Viime talvena löysin öljypohjaiset puhdistustuotteet ja maailmani mullistui – ei enää järkyttävää kuivuuden tunnetta iholla puhdistuksen jälkeen! Tämä Patykan Melting Cleansing Oil puhdistaa tehokkaasti meikit ja muut ihon epäpuhtaudet, jättäen iholle kuitenkin ihanan pehmeän ja tasapainoisen tunteen. Jos Patyka merkkinä on vielä vieras, suosittelen lämpimästi tutustumaan tähän pariisilaiseen ihonhoitomerkkiin. Patykan tuotannon ytimessä ovat parhaat luomulaatuiset raaka-aineet sekä taidokas tekninen osaaminen. Tässä puhdistusöljyssä on vielä maailman ihanin tuoksu – mieto kukka yhdistettynä hentoon vaniljaan. Patykan tuotteissa myös äärimmäisen hyvä hintalaatusuhde. Tämänkin puhdistusöljyn hinta on alle 20 euroa.

Jos sinulla on ripsipidennykset tarvitset tämän tuotteen! Noin kahdeksan vuotta sitten (!) laitoin ripsipidennykset ja tuolloin etsin itselleni ripsipidennysten kanssa soveltuvaa (öljytöntä) silmämeikinpoistoainetta. Tuolloin tutuistuin kuvassa näkyvään Vichyn Mineral Micellar Wateriin, kun minulle sitä apteeksissa suositeltiin. Voisin väittää, että tämä tuote on ehdottomasti yksi syy, miksi olen viitynyt ripsipidennyksissä näinkin pitkään – tuote kun tekee silmämeikin poistamisesta niin helppoa! Tämä tuote poistaa tehokkaasti, mutta samalla helläväraisesti runsaankin silmeikin. Lämmin suositus!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

  1. Maarit 07.03.2020

    Hei! Kiitos vinkeistä. Kokeilin tänään tuota Patykan kasvoputsaria. Mietin, että tuotteen koostumus oli yllättävän vetinen verrattuna joihinkin öljypohjaisiin, mitä olen kokeillut ja siten sen levittäminen kasvoille ja ”hankaaminen”tuntui vähän vaikealta. Ja silmämeikkejä en saanut sillä poistettua. Oletko saanut tällä putsattua myös silmämeikit ja miten koostumus on mielestäsi toiminut?
    Kiitos ihanasta blogistasi!

    Vastaa
  2. […] Vaikka rakastan yleisesti ihonhoitoa, minulla on kuitenkin yksi ihonhoitorutiini, jonka mielelläni skippaan – vartalovoiteet! Kasvoni iho saa paljon tarvitsemaansa kosteutusta ja hoitoa, mutta laiskuuttani en jaksa usein enää levitellä vartalovoiteita – koen sen jotenkin vartalovoiteen ylitsepääsemättömän vaivalloiseksi ? Jos kuitenkin jaksan, levitän iholleni ihanaa Patykan vartalovoidetta, joka on kehitetty paitsi kosteuttamaan ja ravitsemaan, myös napakoittamaan löysää ihoa. Voidetta voi halutessaan käyttää tehohoidoksi esimerkiksi käsivarsien sisäosiin, vatsaan, rinnan alueelle tai vaikkapa reisille. Rakastan Patykaa merkkinä muutenkin – tämä ranskalainen ihonhoitomerkki on ehdottomasti yksi lempparini luonnonkosmetiikkan saralla. Muun muassa kuukausi sitten listaamassani ihonhoitoon liittyvässä postauksessa ylistin niin ikään erästä Patykan tuotetta. Voit kurkata tuon ihonhoitopostauksen halutessasi täältä! […]

    Vastaa