Kukonaskelmekko

Kävin tänään aamulla Radio Aallon haastattelussa Jennin ja Samin vieraana. Puhuttiin muun muassa tyyleistä, kevään 2020 trendeistä sekä Tuttu Tyylitaiturina ohjelmasta, joka pyörii kevään ajan Liv-kanavalla aina maanantaisin. Luettelin haastattelussa paljon tulevan kevään ykköstrendejä, mutta yksi tärkeä jäi mainitsematta – kukonaskel.

Klassinen kukonaskel kuviointi on äärimäisen muodikas tänä keväänä. Tätä perinteisesti mustavalkoisena nähtyä kangaskuviointia näkyy keväällä myös muissa kauniissa sävyissä.  (Muun muassa *tämä beigevalkoinen kukonaskel-neule on ihastuttava!). Kukonaskel sopii moniin eri tilaisuuksiin aina töistä vapaa-ajalle. Yhdistä esimerkiksi siistit kukonaskelkuvioiset housut työpaikalle kauluspaidan kanssa, mutta vapaa-ajalla yhdistä samaiset housut rennon neuleen pariksi.

Yksi oma suosikkini on tämä kuvissa näkyvä kaunis kukonaskelmekko. Yhdistin sen tällä kertaa valkoisten saappaiden pariksi sekä lisäisin vielä vyötärölle vyön. Vyö on niin ikään trendikäs valinta tulevana keväänä ja jo näyttävä yksityiskohta itsessään. Päälläni olevan mekon löydät *täältä!

Vajaa 20 minuuttisen radiohaastatteluni pääset halutessasi kuuntelemaan Suplasta tai tämän linkin kautta. Haastattelussa käytiin kevään ihanien trendien lisäksi läpi myös inhokkitrendini sekä paljastinpa myös pahimmat tyylimogani vuosien varrelta.  Keskustelussa tuli esille myös minun ja Miklun taannoinen leuanvetohaaste sekä haastattelun lopussa paljastin mitä todella jännää tulee tapahtumaan myöhemmin tänä keväänä! Haastattelun kuulet podcastinä tästä!

Pictures: Kristina Pendonen @coframee

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.