Hyvää naistenpäivää!

I´m a woman – what`s your superpower? 

Eilen vietettiin naistenpäivää! Tämän päivän postauksessa en lähde kuitenkaan avaamaan tasa-arvo asiaa tai pohtimaan onko se mielestäni Suomessa saavutettu. Sen sijaan haluan naistenpäivän kunniaksi nostaa esille kiitollisuuttani muutamista upeista naisista elämässäni.

Yksi tärkeimmistä on luonnollisesti oma äitini, joka on aina ollut minulle valtavan läheinen. Hän on tukeni ja tsemppaajani. Hän on aina auttamassa ja hänen puoleensa voi kääntyä tilanteessa jos toisessa. Hänen edessään voin aina olla aito oma itseni eikä minun tarvitse koskaan ajatella, että minun tarvitsisi olla yhtään mitään muuta tai enempää kuin mitä olen. Kiitos äiti, että olet juuri tuollainen kuin olet <3

Äidin lisäksi olen äärimmäisen kiitollinen rakkaista supernaisista, eli ystävistä ympärilläni. Ystäväpiiriini kuuluu paljon uskomattoman ihania ja erilaisia ihmisiä. Toiset heistä ovat lähellä, toiset kaukana. Toisten kanssa näkee päivittäin, kun taas toisten kanssa yhteydenpito on harvemmassa. Olen kuitenkin jokaisesta ystävästäni aivan äärimmäisen onnellinen. Kiitos ihanat naiset, että olette elämässäni. Kiitos, että olette henkireikäni niin monessa asiassa. Kiitos jaetuista itkuista ja nauruista. Kiitos ymmärryksestä ja tuesta. Elämäntilanteet vievät ja tuovat ihmisiä elämään, mutta ystävät pysyvät. Kiitos, että olette <3

Minkälaisia naisia ihailen? Ihailen itsevarmoja naisia. Naisia, jotka kantavat itseään ylpeydellä. Ihailen toisia ihmisiä huomioivia ja kunnioittavia naisia. Ihailen naisia, jotka hymyilevät. Ihailen ymmärtäväisiä ja empaattisia naisia. Ihailen menestyneitä naisia. Ihailen naisia, jotka eivät anna kenenkään muun ihmisen määritellä heitä. Ihailen huumorintajua, heittäytymistä ja itselleen nauramista. Kaikista eniten arvostan kuitenkin ystävällisiä naisia. Being friendly doesn`t cost you a damn thing.

Työni puolesta olen saanut tavata ja tehdä töitä monien erilaisten naisten kanssa. Olen oppinut ja saanut valtavasti inspiraatiota omaan tekemiseeni monilta tämän alan supernaisilta. Tätä työtä ei tehdä yksin, vaikka työ onkin hyvin itsenäistä.

Somessa on pyörinyt naistenpäivän tiimoilta haasteita ja erilaisia listauksia inspiroivista naisista – kiitos kaikille, jotka ovat minua merkanneet tauluihin. On upeaa, että joku kokee minut inspiroivana ei pelkästään työni puolesta vaan myös äitinä, puolisona ja naisena. Kiitos teille kaikille <3

Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. Pirjo Hartikka 10.03.2020

    Kiitos hienosta kirjoituksesta?

    Vastaa