Vihreä neuletakki

Ihanaa perjantaita kaikille! Täällä allekirjoittanut on herännyt jo ennen seitsemää, joka on minulle todella aikaisin. Olen viime aikoina alkanut heräämään 1-2 tuntia normaalia aikaisemmin, jotta saisin aloitettua työt hyvissä ajoin. Tuntuu, että aamuisin olen aina tehokkaimmillani, joten tästä tehokkuudesta on otettava kaikki hyöty irti. Iltapäivällä voi sitten vähän höllätä työtahtia ja käydä vaikka lenkillä jos siltä tuntuu. Raikas ilma tekee ihmeitä, kun istuu pitkiä aikoja tietokoneen ääressä.

Tänään suunnitelmissa on taas uusien vaatevideoiden kuvaamista! Olen saanut valtavasti positiivista palautetta teiltä näistä lyhyistä vaatevideoista (löydätte halutessanne täältä). Kaikessa tuottamassani sisällössä pidän tärkeänä, että se on sellaista sisältöä, mitä itsekin haluan ja jaksan kuluttaa. Itse en useinkaan kerkeä/jaksa katsoa kovinkaan pitkiä videoita, mutta 1-2 minuutin videot ovat omaan makuuni juuri sopivan teräviä. Kiva kuulla, että olette samaa mieltä.

Näissä asukuvissa näette muuten monia vaatesuosikkejani viime ajoilta: Mummovillatakkeja rakastan, koska niitä voi yhdistellä niin moniin erilaisiin asukokonaisuuksiin. Hienommastakin mekosta saa arkikäyttöisen, kun siihen yhdistää pehmoisen villatakin -kokeile esimerkiksi slipdressin kanssa! Totemen farkut puolestaan ovat ehdottomasti lempparini tällä hetkellä ja käytän niitä kirjaimellisesti joka päivä. Farkuissa on täydellinen malli – korkea vyötärö ja suora lahje.

Photos: Kristina Pendonen / edit by me

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. […] yhdistää neuleen farkkujen tai suorien housujen ja esimerkiksi lenkkareiden kanssa (itse yhdistin tällä tavalla paksun neuletakin viime talvena farkkujen kanssa). Toimistolle pukisin neuleen esimerkiksi […]

    Vastaa