Tuttu Tyylitaiturina alkaa tänään!

Oi mikä ihana fiilis – aurinko paistaa ja uusi viikko on startattu käyntiin! Ihan eri fiilis aloittaa uusi viikko, kun on pitänyt viikonlopun vapaana. Minun viikonloppuun kuului muun muassa suursiivousta (miksi siivoaminen muuten tuntuu ihan kivalta silloin, kun sitä saa tehdä rauhassa!?), lasten kanssa puuhastelua, ystäviä sekä yhdet synttärit.

Tämän päivän postauksen aiheena ei kuitenkaan ole viikonloppukuulumiset vaan Tuttu Tyylitaiturina -ohjelman alkaminen! Olen todella onnekas ja kiitollinen, että olen päässyt työni kautta kokeilemaan ja tekemään monenlaisia asioita vuosien varrella. Kaikki alkoi omalla kohdallani bloggaamisella viisi vuotta sitten. Tuolloin en olisi voinut kuvitellakaan, miten mahtavia kokemuksia ja mahdollisuuksia tämä työ toisi mukanaan. Viime vuoden loppupuolella eteeni avautui jälleen täysin uudenlainen ja jännittävä haaste – mahdollisuus tyyliaiheisen ohjelman juontajaksi. Juontajan rooli tv-kameroiden edessä oli minulle täysin uudenlainen kokemus ja todellinen ”hyppy tuntemattomaan”, mutta silti päätös lähteä mukaan oli helppo. Haluan aina haastaa ja kehittää itseäni ja olen erittäin innoissani ohjelman alkamisesta.  Lopputuloksen näette tänään Liv -kanavalla klo 19!

Missä ohjelmassa on kyse? Oletteko ystävänne kanssa palaamassa äitiyslomalta töihin, ettekä tiedä, mitä pitäisi laittaa päälle? Tai tuntuuko joskus siltä, ettei puolisosi enää panosta samalla tavalla pukeutumiseen kuin aikaisemmin tai kaipaisi uutta tyylisuuntaa? Kyseessä on lifestyle-ohjelma, jossa suomalaiset pääsevät mittelemään tutun kumppanin kanssa siitä, kumpi stailaa toisen paremmin.  Haasteita kilpailuun tuovat muun muassa tiukka aikaraja ja budjetti.Voittajaksi selviytyy se, kumpi on selvinnyt päivän tyylihaasteesta paremmin!

Ensimmäinen jakso tulee tosiaan tänään klo 19 Liv- kanavalta. Jännittynein fiiliksin odotan iltaa. Jos olette televisioiden äärellä, laittakaahan kommenttia mitä piditte! <3 #tuttutyylitaiturina

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Eeva 25.02.2020

    Hei!

    Kuuntelin sinun ja Hannan podcastin joulujaksoa. Siinä mainitsit teidän joulujälkiruoasta jossa jäisten vadelmien päälle kaadetaan jotain valkosuklaakastiketta. Lupasit laittaa blogille joskus sen reseptin, niin olisin vain muistuttanut siitä että kuulostaa niin herkulliselta että olisi kiva jos jaksaisit sen jossain vaiheessa laitta tänne 🙂

    Vastaa