Mummovillatakki

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

1. *Other Stories / 2. *H&M / 3. *H&M / 4. *H&M / 5. Alexa Chung / 6. *Other Stories

Muistan edelleen varsin hyvin, kun pikkutyttönä katselin mummiani, joka istui keinutuolissa virkkuupuikot kädessään. Aina hänellä oli uudet sukat tulilla. Pienenä en kuitenkaan niin hänen käsitöihinsä keskittynyt, vaan huomioni veivät hänen värikkäät neuletakit. Mummilla oli nimittäin lähes poikkeuksetta päällään paksu neuletakki, jonka silmiinpistävinä yksityiskohtina olivat näyttävät napit.

Syksyn muodissa mummovillatakkeja näkyi paljon. Minun kutsuma ”mummovillatakki” on siis paksu neuletakki, jossa on isot napit. Neuletakkien suosiolle ei näy loppua tulevassa kevään sesongissa.  Nyt ainoastaan kauppojen valikoimaan on tullut valtava määrä neuletakkeja upeissa keväisissä väreissä, kuten esimerkiksi pehmoisissa pastellinsävyissä!

Kokosin yläpuolen kollaasiin suosikkini nettikauppojen valikoimasta. Tuo vaalea  persikansävyinen neuletakki on ehdottomasti yksi suosikkini. Neuletta koristavat vielä upeat strassinapit! Myöskin tuo vaaleanlila sekä ruohonvihreä neuletakki puhuttelevat erityisen paljon. Olen yhdistänyt paksuja neuletakkeja yhteen erilaisten nahkahousujen ja -hameiden kanssa. Mielestäni nahan ”rajuus” ja villatakin arkisuus luovat kiinnostavan kontrastin.  Mummovillatakin avulla saa myös hienosti arkistettua hienompaakin juhlamekkoa, jolloin juhlavaate saa mukavasti lisää käyttöä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Ammari 06.02.2020

  Virkkuupuikot ????ihana

  Vastaa
  • Metti 07.02.2020

   Joo, ei ole mulla ihan hallussa nämä käsitöihin liittyvät termit! 😀

   Vastaa
 2. Pirkko 06.02.2020

  Tarkoitit varmaan, että mummullasi oli neulepuikot kädessä…en halua olla pikkumainen, mut näin neulojana haluan vaan oikaista.

  Vastaa
  • Metti 07.02.2020

   No niitähän mä tarkoitin 🙂 Tässä huomaa just mun tietämyksen käsityötermeistä, haha 🙂

   Vastaa