Hotellisuositus Pariisissa

Viime Pariisin reissulla yövyin ensimmäistä kertaa minulle uudessa hotellissa.  Varasin hotelleja minulle tuttuun tyyliin viime tipassa, joten en voinut syyttää kuin itseäni, kun en enää onnistunut saamaan huoneita hotelleista, joissa yleensä Pariisissa yövyn (yksi suosikkini on Sofitel Paris Le Faubourg), Toisaalta tällä kertaa tämä harmillinen tilanne osoittautuikin positiiviseksi yllätykseksi, sillä pääsin tutustumaan minulle uuteen hotelliin,  Hotel Brightoniin.

 Hotel Brighton oli varsin positiivinen yllätys! Varsinkin sen loistavan ja kauniin sijainnin ansioista tulevan varmasti yöpymään tässä hotellissa vielä monet kerrat! Hotel Brighton sijaitsee siis Pariisin keskustassa, aivan Tuileries`n puistoa vastapäätä Rue Rivolilla. Hotellin läheisyydestä löytyy paljon ihania kahviloita, ravintoloita ja laajasti erilaisia shoppailumahdollisuuksia. Myöskin monet nähtävyydet, kuten esimerkiksi Louvre, sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellilta.

Hotelli henkii pariisilaista charmia ja eleganssia, joka näkyi muun muassa sisustuksessa. Hotellihuoneemme oli tyylikäs ja tilava. Ison plussan sai huoneemme iso kylpyhuone, jossa oli sekä suihku että amme. Oli aivan ihana päivän päätteeksi rentoutua ammeessa ja avata kylpyhuoneen pariovet parvekkeelle. Rauhallinen musiikki korvissa ja kädessä lasi kylmää kuohuvaa – yes please!

Jos yhden asian huoneestamme (ja koko hotellista) nostaa esille, täytyy sen olla huoneista paljastuva uskomattoman upea näkymä! Meidän huoneemme sijaitsi 4. kerroksessa ja huoneestamme pääsi peräti kolmesta eri kohdasta taloa ympäri kiertävälle parvekkeelle. Ilta-auringossa oli mukava ihastella Eiffel-tornia ja aistia Pariisin maagista tunnelmaa.

Kannattaa pitää meilessä Hotel Brighton, jos olet matkalla Pariisiin. Lisää tietoa löydät hotellin omilta nettisivuilta!

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Hanna 17.02.2020

  Loistavaa, kiitos vinkistä! Kaipasinkin juuri tietoa hyvistä hotelleista Pariisissa, jonne ajattelimme lähteä viettämään tyttäreni 10-vuotissynttäreitä äitini kanssa.

  Vastaa
 2. AffiliateLabz 17.02.2020

  Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

  Vastaa
 3. Helen 18.02.2020

  Mielenkiintoisen oloinen hotelli, jonka tiloista näyttää löytyvän kivoja kuvauspaikkoja.
  Tuo beigen asun yksivärisyys ja tyyli on niin klassinen ja tyylikäs!

  Vastaa