Beige asukokonaisuus

Rakastan asukokonaisuuksia, jotka on rakennettu vain yhteen värimaailmaan nojautuen. Heleän yksivärinen asu on näyttävä olematta liikaa. Yksivärinen asukokonaisuus on helposti muokattavissa asusteiden avulla aina arkisesta juhlavaksi.

Nämä vaaleanbeiget korkeavyötäröiset housut ovat olleet minulla käytössä monet kerrat. Rakastan korkeavyötäröisiä alaosia, sille ne paitsi istuvat minulle aina paremmin, saavat ne myös monet yläosat näyttämään helpommin mielenkiintoisilta. Korkean vyötärön ansiosta yläosan helmalla voi leikitellä eri tavoin luoden kiinnostavamman näköisen lopputuloksen. Tällä kertaa halusin luoda tyylikkään yhtenäisen lookin, joten yhdistin housujen pariksi samanvärisen kashmirpoolon. Jalkaan sujautin avokkaat, jotta asussa säilyisi isohkon takin kanssa tasapaino ja tietynlainen keveys.

(ASUINSPISTÄ: Kurkkaa täältä miten yhdistin postauksen vaaleat housut matalien cowboy-bootsien kanssa!)

 

Pictures: Kristina Pendonen / edit by me

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.