Back in Business

Täällä sitä ollaan taas! Lempipuuhissani – läppärin äärellä blogia päivittämässä. Aika tarkalleen kaksi kuukautta sitten kirjoitin viimeisen postaukseni Ellen sivuille ja nyt ollaan tässä – minulla on vihdoin oma sivusto, jossa pyöritän omaa blogiani. Fiilis on loistava!

Rehellisesti pitää sanoa, että minulla on ollut valtava ikävä bloggaamista. Tämän tauon aikana huomasin konkreettisesti, kuinka paljon nautinkaan bloggamisesta ja kaikesta tähän liittyvästä tekemisestä. Tämän muutaman kuukauden aikana muidenkin some-kanavieni päivittäminen on ollut rauhallisempaa, mutta nyt on aika laittaa taas uusi vaihde silmään. Tästä tulee hyvä!

Mitä olen puuhastellut viimeiset kaksi kuukautta?

Kahdeksan viikkoa on mennyt kuin siivillä. Kirjoitin viimeisen blogipostauksen joulukuun alussa, minkä jälkeen alkoi uuden sivuston työstö. Tapasin sivustoni tekijän, jolle kerroin kaikki toiveeni uuden sivuston suhteen. Minulla oli hyvin tarkka visio mielessäni, jota lähdettiin yhdessä toteuttamaan. Kaikki oikeastaan lähti ajatuksestani avata nimenomaan sivusto eikä enää pelkää blogia.  Työnkuvani kun on laajentunut ja monipuolistunut paljon viimeisten vuosien aikana, halusin luoda sivuston, jonne koota kaikki osaamiseni yhteen paikkaan.

Kun toiveet sivuston suhteen oli laitettu eteenpäin, lähdin yhdessä valokuvaajan kanssa työreissulle Pariisiin. Aina aika ajoin on inspiroivaa vaihtaa maisemaa. Saa taas ihan uutta potkua ja innostusta tekemiseen – ja eihän pieni maisemanvaihdos joulukuun räntä-Helsingistä ollut pahitteeksi. Saimme ihanasti kuvattua uusia asukuvia ja kevään muoti-inspiraatiota, jota tulen julkaisemaan täällä blogissani pitkin kevättä.

Vaikka blogini on ollut tauolla kaksi kuukautta, en kuitenkaan ole tuota aikaa vain kattoon syljeskellyt. Muut työt ovat pitäneet kiireisinä ja pyörineet ihan normaalisti koko tämän blogitauon ajan. Olen monta kertaa puhunutkin siitä, miten suuri osa työstäni on ns. näkymätöntä työtä.  On paljon asiakastapaamisia, erilaisia palavereja, sähköposteja, kuvauksia ja niin edelleen. Loppuvuonna alkoi muun muassa monien tämän vuoden isompien yhteistyöprojektien työstö. Varsinkin laajempien yhteistyökokonaisuuksien kohdalla ideointi ja suunnittelu aloitetaan jo hyvissä ajoin, monesti jopa puoli vuotta etukäteen. On loistavaa, kun on mahdollisuus rauhassa ideoida ja valmistella asiakkaiden kanssa tulevaa. Olen niin innoissani kevään tulevista projekteista, enkä malta odottaa, että pääsen niistä teille enemmän kertomaan.

 Vuoden alussa aikaani on vienyt myös Tuttu Tyylitaiturina -ohjelman kuvaaminen ja siihen liittyvät muut työt. On ollut kerrassaan mahtavaa olla tekemässä uudenlaista stailausohjelmaa (ja ylipäätään tv.tä), joka yhdistää mielenkiintoisella ja hauskalla tavalla erilaiset ihmiset ja tyylit. Olen uuden äärellä hypätessäni juontajan rooliin tv-kameroiden eteen, mutta haluan aina haastaa ja kehittää itseäni. Meillä oli superhauskaa kuvaukissa ja pääsin oppimaan valtavasti uutta! En malta odottaa, että näen lopputuloksen helmikuun loppupuolella, kun ohjelma alkaa.

Kiitos teille, että olette jälleen blogini parissa! Kuten sanottu, blogia ja bloggaamista kokonaisuudessaan on ollut valtava ikävä. Yritin ottaa mahdollisimman hyvin teiltä tulleita toiveita huomioon liittyen blogini toiminnallisuuteen. Pyrin luomaan mahdollisimman selkeän ja helppolukuisen sivun, josta olisi helposti ja nopeasti löydettävissä erilaisia postauksia. Nyt myös kategorioiden alasivuilta löytyy koottuna kategorian postauksia. Jos esimerkiksi klikkaa kohtaan ”beauty”, löytyy sieltä koottuna kaikki kauneusaiheiset postaukset.

Nyt kun valmis sivustoni on vihdoin valmis, en voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen. Siitä tuli juuri sellainen kuin halusinkin.  Valtavan iso kiitos Idalle sivuston graafisesta suunnittelusta sekä koko sivuston varsinaisesta pystyttämisestä. Olet ihana ja äärimmäisen taitava työssäsi. Kiitos myös rakkaalle ystävälleni Karkille sivustoni upeista muotikuvista.

Ja kiitos teille rakkaat lukijat, että olette täällä taas. Tervetuloa mukaan <3

Photos: Kristina Pendonen / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Paula 04.02.2020

  Paljon onnea , hyvältä näyttää!

  Vastaa
 2. NETTA 04.02.2020

  Näyttää todella hyvältä ja selkeeltä!? Oon lukenu satunnaisesti siun entistä blogia, enemmänki Instagramissa oon seurannu pidempään. Jään tästä edes seuraamaan myös tänne puolelle. Piristävää törmätä näin monipuoliseen mutta yksinkertaseen sivustoon, kiitos! ?

  Vastaa
  • Metti 07.02.2020

   Kiitos paljon, kiva kuulla 🙂 Tervetuloa seuraamaan myös tänne blogin puolelle!

   Vastaa
 3. Tiina 04.02.2020

  Ihanaa Metti kun blogisi palasi. On taas kiva pitkästä aikaa lukea sitä. Terveisin Tiina K.

  Vastaa
  • Metti 07.02.2020

   Ihana kuulla! Iso kiitos, että olet löytänyt uuden blogini pariin <3

   Vastaa
 4. Heli 04.02.2020

  Vau, aivan mahtavaa! Kiitos ihanista sivuista – näitä tule kyllä seurattua!

  Vastaa
  • Metti 07.02.2020

   Kiitos paljon <3 Ihana kuulla!

   Vastaa