Tyylikäs kamelitakki

Find here: 1. Max Mara / 2. Massimo Dutti / 3. &Other Stories* / 4. Diane von Furstenberg / 5. H&M / 6. Zara

Kamelitakki on klassikko, joka on tyylikäs vuodesta toiseen. Tänä vuonna katukuvassa näkyy kamelitakkeja kuitenkin tavallista enemmän. Kamelitakki on saatettu aikaisemmin yhdistää hyvin naiselliseen, eleganttiin ja hillittyyn tyyliin, mutta nyt takkia yhdistellään rohkeasti monien erilaisten tyylien kanssa. Kamelitakin kanssa voi heittää jalkaan niin maiharit, korot kuin lenkkaritkin ja asukokonaisuus toimii!

Keräsin yläpuolen kollaasiin eri hintaisia suosikkejani nettikauppojen valikoimasta. Kamelitakki on ehdottomasti pienen investoinnin arvoinen vaatekappale, sillä se maksaa itsensä takaisin käyttökerroissa vuosien aikana. Jos et ole kuitenkaan halukas maksamaan kovin suolaista summaa kamelitakista, monien ketjuliikkeiden valikoimista löytyy paljon upeita vaihtoehtoja. Itselläni esimerkiksi päälläni oleva kamelitakki on ostos &Other Storiesilta. Takki miellyttää sekä malliltaan, että värisävyltään. Takin helma on tarpeeksi pitkä ja pehmoisen beigen sävy juuri täydellinen. Takki istui minulle loistavasti ja on vielä 80% villaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. tähtönen 21.11.2019

    Kiitos inspiroivasta blogista! Olisi kiva nähdä enemmän käyttämääsi kosmetiikkaa / kosmetiikkakokoelmia tuoteryhmittäin 🙂

    Vastaa