Korsettitoppi

Uskomatonta, että mennään jo näin pitkällä syksyssä. Vai voiko tässä kohtaa vuotta oikeastaan puhuakaan enää syksystä? Oli miten oli, marraskuu on jo kovassa vauhdissa ja katseessa siintää kiireinen loppuvuosi. Laskeskelin juuri, että viimeiset seitsemän aikaisempaa marraskuuta olemmekin viettäneet hieman lämpimimmissä olosuhteissa – nimittäin Espanjan auringon alla. Tänä vuonna kuitenkin marraskuu on niin työntäyteinen ja kiireinen, että emme kerkeä Espanjaan tällä kertaa suuntaamaan. Marraskuu on ollut aina ollut mielestäni ihan täydellinen lomakuukausi, sillä silloin Suomessa on niin kovin synkkää ja koleaa. Sitten kun on saapunut takaisin Suomeen marraskuun lopussa, on voinut aloittaa heti jouluvalmistelut ja joulun fiilistelyn. Pitää varmaankin aloittaa siis joulun valmistelemisen jo hyvissä ajoin tässä kuussa, jotta saa selätettyä tämän raskaan kaamoksen. Milloin on ok pystyttää joulukuusi? 😀

Photos: Kristina Pendonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Saara 06.11.2019

  Moikka Metti! Ei liity tähän postaukseen, mutta mikä sävy sulla on siitä diorin glow meikkivoiteesta? ?

  Vastaa

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.11.2019

   Moikka! Mulla on sävy 2N! 🙂

   Vastaa