Kasvoroller – jes vai huuhaata?

Minulle kuulas ja hyvinvoiva iho ovat kauneuden perusta. Rakastan huolellisia ihonhoitorutiineja ja pidän suuressa arvossa hienovaraisia sekä laadukkaita ihonhoitotuotteita. Ihonhoitorutiinini ovat minulle ikään kuin oma hemmotteluhetki -haluan pysähtyä hetkeen ja nauttia ihanista tuoksuista ja uskomattomasta tunnusta iholla.

Kohti pimenevää vuoden puoliskoa mentäessä ihonhoitoon on syytä kiinnittää erityistä huomiota. Kannattaa päivittää ihonhoitotuotteet niin, että ne soveltuvat paremmin kylmään ja kuivaan talvi-ilmaan. Huomaan myös pimeyden vaikuttavan omaan ihoni monin eri tavoin. Tummat silmänaluset ovat arkipäivää ja kasvoni ovat normaalia herkemmin turvoksissa aamulla herätessä. Näiden oireiden kaitsemiseen olen ottanut käyttöön ruusukvartisen kasvorollerin, joka näkyikin käytössä eilen ig-storyni puolella. Sain valtavasti kysymyksiä teiltä miten ja miksi rolleria kasvoillani käytän, joten ajattelin kirjoittaa teitä kiinnostavasta aiheesta hieman enemmän tänne blogiin.

Kristalli- ja kivirollereiden käyttö on kuulunut kiinalaiseen kauneudenhoitoon jo tuhansien vuosien ajan. Materiaalinsa puolesta roller pysyy ihanan viileänä lämpötilasta huolimatta. Varsinkin aamulla koen viileän rollerin erittäin virkistävänä ja miellyttävän tuntuiselta kasvoilla. Mitä rollerilla siis tehdään? Käytän rolleria kasvojen puhdistuksen sekä öljyn/seerumin levityksen jälkeen kasvojen ihollani. Rullailen paksummalla puolella kasvoja alhaalta ylöspäin ja pienemmällä päällä puolestaan silmänaluksia ja sen ympärysihoa. Miksi ruusukvartsiroller? Rullaava liike saa nesteet kiertämään paremmin ja turvotuksen häviämään. Huhutaan myös, että roller auttaisi minimoimaan juonteita ja ryppyjä. Siitä en ole varma, mutta turvotukseen rullaaminen on kyllä auttanut. Kasvojen rullailu on myös erittäin miellyttävän tuntuista sekä äärimmäisen rentouttavaa, joilloin se voi myös lieventää stressiä ja puolestaan sitä kautta vaikuttaa ihon hyvinvointiin.

Onko teille tällaiset kasvorollerit jo tuttuja? Mitä olette tykänneet?

Ruusukvartsi-rollereita olen nähnyt myytävän ainakin Ruohonjuuressa sekä esimerkiksi Kickissä. Kannattaa siis kurkata sieltä, mikäli kiinnostuit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. Outi 07.11.2019

    Toimii.

    Vastaa