Vyötetty

Kiitos valtavasti teille kaikille, jotka laitoitte eilen viestiä minulle liittyen blogini loppumiseen Ellen alla. Elän jännittäviä aikoja, joten teidän tsemppaavat ja rohkaisevat sanat ovat (jälleen kerran) kultaa. Iso kiitos niistä <3

Tänään minulla on kotona toimistopäivä, mikä tarkoittaa sähköpostien läpilkäyntiä, tarjouspyyntöihin vastailua, tulevien kampanjoiden suunnittelua, menneiden kampanjoiden raportointia, postausten tekoa, kuvien editointia ja tapaamisten bookaamista. Minun pitäisi myös koota kirjanpitomateriaali kirjanpitäjääni varten. Tämän homman jätän aina viime tippaan, sillä se on inhokkipuuhaani. Mutta tänään sekin on tehtävä. Parempi siis jättää kirjoittelu vähemmälle ja ruveta hommiin!

Mitä mieltä olette muuten tämän postauksen asusta, joka minulla oli viime viikolla päälläni? Tämä Other Storiesin viime vuoden keväällä hankkimani bleiseri on edelleen suosikkini. Bleiseri on päässyt käyttöön ympäri vuoden ja hyvin erilaisen asukokonaisuuksien kanssa. Tuo vaaleanbeige sävy on täydellinen ja aavistuksen iso malli klassisen trendikäs. Other Stories edelleen myy kyseistä bleiseriä, eli mikäli sellaisen omaan vaatekaappiisi haluat, kurkista lisää *täältä!

Täältä löydät hieman asuinspiraatiota bleiserin ympäriltä (miten itse olen sen aikaisemmin stailannut)

Ruudullisen vekkihameen parina

Leomekon kanssa

All black

Arkinen farkkuasu

Photos: Kristina Pendonen
*adlink

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.