Takaisin töiden pariin

Hello pitkästä aikaa! Pahoittelut, että viime viikolla en päivittänyt blogia kovinkaan aktiivisesti. Miehelläni oli viikon loma, joten yritin itsekin pitää muutaman päivän vapaata ja ottaa hieman rennommin työn saralla. Tässä työssä olen oppinut nauttimaan rauhallisimmista viikoista silloin/jos kun sellaisia tulee. Ennen saatoin jopa hieman panikoida hiljaisempia työviikkoja, mutta nyt tilanne on päinvastainen. Koska hoppu työrintamalla on jatkuvaa, on rauhallisimmista hetkistä pystyttävä oppia nauttimaan. On hyvä opetella ottamaan aikaa itselle / perheelle / puolisolle heti silloin kun siihen tulee mahdollisuus eikä jättää sitä ”tuonnemmaksi”.

Ja täytyy sanoa, että olipas kyllä ihana viikko. Teimme mieheni kanssa molemmat omia hommiamme, mutta tempo oli kuitenkin paljon normaalia rauhallisempi. Oli myös luksusta kun mieheni oli kaikki illat auttamassa lasten kanssa, sillä normaalisti olen arki-illat heidän kanssa aina yksin. Todella pieniä juttuja, mutta tuntui esimerkiksi mahtavalta kun mieheni haki lapset päiväkodista ja sain sillä välin laitettua ruoan valmiiksi. Ei päässyt lapsilla nälkä-kiukku yllättämään kun ruoka odotti valmiina pöydässä dagiksen jälkeen. Halusimme ottaa mieheni kanssa myös hieman kahdenkeskistä aikaa ja  pääsimmekin viettämään sitä torstaina staycationin muodossa. Yövyimme St. George Hotellissa, joka on suosikkihotellimme Helsingissä. Puitteet ovat kerrassaan upeat ja kaikki hotellin palvelut huippulaadukkaita. Oli aivan ihanaa ottaa hetki toisillemme. Staycationin jälkeen pakkasimme lapset ja auton täyteen tavaraa ja suuntasimme landelle. Siellä viikonlopustamme teki rentouttavan muun muassa saunominen, palju, hyvä ruoka, luonnossa liikkuminen, perheen yhteinen kiireetön aika. I feel happy and relaxed <3

Muutama sananen myöskin tässä postauksessa näkyvästä asusta. Kauniista ruskasta inspiroituneena kaivoin esiin viime vuoden keväänä hankkimani keltaisen hameen. Tällainen poltettu oranssinkeltainen sopii mielestäni kauniisti yhteen erilaisten syksyisten sävyjen kanssa. Aikaisemmin olen käyttänyt hametta esimerkiksi ruskeiden neuleiden parina, mutta tällä kertaa yhdistin hameen mustan ison poolopaidan sekä asusteiden kanssa. Mielestäni asu toimii hyvin kaikessa yksinkertaisuudessaan. Mitä mieltä te olette?

Pictures: Kristina Pendonen / @coframee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. ida ihana 21.10.2019

  Ihania kuvia ja kiva kuulla, kuinka nautit työstäsi!<3 On tosi tärkeää, että tykkää työstään, se on niin iso osa elämää 🙂 St. George on upea hotelli ja ihanalla paikalla, helsinkiläisenä en ole siellä koskaan yöpynyt, mutta olen kyllä käynyt heidän ihanassa leipomokahvilassaan ja talvipuutarha-ravintolassa, jotka ovat kaikille avoimia!:)
  Mukavaa tätäkin alkanutta viikkoa <3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
 2. Eveee 21.10.2019

  Moikka! Voisitko tehdä postauksen sun lempi huulipunista ja kiilloista (merkit ja sävyt) ? 🙂

  Vastaa