#Mettilovesdeli

*Kaupallinen yhteistyö: Teatterin Deli

Kuten tiedätte, rakastan salaatteja. Olen useampaan otteeseen blogissa jakanut suosikkilounaspaikkojani Helsingissä ja jokaisen listan kärjessä on komeillut Teatterin Delin salaattibaari. Delistä saa mielestäni Helsingin parhaimmat salaatit, sillä annokset ovat runsaista ja maukkaita täytevaihtoehtoja löytyy paljon. Olinkin äärimmäisen innoissani kun pääsin nyt yhteistyössä Teatterin Delin kanssa suunnittelemaan omat salaattitäytteet Delin täytevalikoimaan.

Lähdin innolla suunnittelemaan omia täytteitäni. Toteutuksen taustalla oli ajatus, että  miettisin omien makumieltymyksieni mukaan täytevaihtoehtoja – mistä raaka-aineista ja makuyhdistelmistä juuri itse tykkään kaikista eniten?

Rakastan erilaisia kasviksia ja varsinkin näin syksyisin herkkuani ovat erilaiset paahdetut juurekset. Broccoli, lanttu, porkkana ja punajuuri ovat kaikki suurta herkkuani. Lempi (salaatti) raaka-aineiden listalta löytyy myös ehdottomasti katkarapu ja kala sekä erilaiset siemenet ja pähkinät. Omasta salaatistani täytyy myös aina löytyä jotain juustoa, joten päätin jo heti alusta alkaen, että omista täytevaihtoehdoistani niitä pitäisi myös löytyä. Kotona heitän erilaisten ruokien joukkoon lähes poikkeuksetta tuoreita yrttejä, joista ehdoton suosikkini on korianteri.  Tuntuu, että korianteri jakaa vahvasti mielipiteet – toiset vihaavat ja toiset rakastavat. Koska itse RAKASTAN korianteria, olihan sitä löydyttävä ainakin yhdestä täytevaihtoehdoista.

Mikä täytevaihtoehdoista kuulostaa parhaimmalta? 

Sain tosiaan itse valita haluamani raaka-aineet sekä niiden yhdistelmät. Tykkään runsaista ja makurikkaista salaateista, joten halusin tehdä täytevaihtoehtoja, joista löytyy jo valmiiksi monien raaka-aineiden yhdistelmiä. Valintojeni jälkeen Teatterin taitavat kokit pääsivät kuitenkin tuomaan ideani päivänvaloon. Eli ei tarvitse siis pelästyä – en ole itse astunut jalallakaan keittiöön 😀

Aikaisemmin tällä viikolla pääsin pienen kolleega-porukan kesken maistelemaan Metti loves Deli – salaatteja. Kiitos kaikille ihanasta lounashetkestä! <3

Olisi ihana kuulla mitä te tykkäätte täytteistä, jos käytte Teatterin Delissä. Muistattehan merkata minut @mettiforssell julkaisuihinne tai käyttää #mettilovesdeli, jotta näen julkaisunne. Tulen tulevien päivien aikana arpomaan myös muutamia lounaspasseja instagrammin puolella, joten pysyttehän kuulolla siellä, mikä sellainen kiinnostaisi voittaa 🙂

Nyt toivottelen ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Photos: Kristina Pendonen / @coframee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.