Lokakuun asuja vuosien varrelta

Olen monista blogeista bongannut hauskoja postauksia, joissa esitellään tyylejä menneiltä vuosilta. Minultakin on kyseisiä postauksia paljon toivottu, joten ajattelinkin aloittaa nämä lokakuun postaukset pieneen throwback tyyliin. Valitettavasti vuotta 2015 pidemmälle menneisyyteen emme pääse, sillä tuona vuona aloitin omien asukuvien taltioimisen hyppäämällä Ellen remmiin.

Ilokseni vuosien takaisia kuvia katsoessani sain huomata, että poikkeuksetta lähes kaikki asut ovat edelleen sellaisia joista tykkään ja joita tänäkin päivänä käyttäisin – muutamaa virhearviota lukuun ottamatta. Ehkä se minunkin tyylini on vakiintunut ja hioutunut itseni näköiseksi tässä vuosien varrella, vaikka edelleen haluan olla muodissa heittäytyvä ja kokeileva. Olisi todella kiva kuulla kommenteissa, mikä asusta on eniten juuri teidän mieleen ja miksi? 

Lokakuu 2018

Eläinkuoseja, ruutukuosia, yli-isoja neuleita, erilaisia saappaita, vekkihameita, ruskean eri sävyjä ja monia muita viime vuoden syystrendejä, jotka jatkuvat vahvoina tänäkin vuonna – ihanaa! Myöskin viime syksyn trendien väripaletti on hyvin pitkälle samanlainen tänäkin vuonna – ainoana poikkeuksena tällä hetkellä beiget ja kokovaaleat asut, joita nyt puetaan päälle varsin ahkerasti. Nämä kuvat toimivat itselleni hyvänä muistutuksena pukemistani asuista – taidanpa huomenna pukeutua johonkin näistä asukokonaisuuksista.

Lokakuu 2017

Kahden vuoden takaiset asukokonaisuudet viehättävät myös edelleen. Nuo ensimmäisen asukokonaisuuden kiiltonahkahousut tosin arveluttavat hieman, vaikkakin kiiltonahasta tykkään. Ehkä omaan arkilookiini ne ovat aavistuksen liikaa. Tuo Andiatan pitkä ruututakki on ollut yksi suosikkitakeistani koskaan – kaunis kuosi, laadukas materiaali ja täydellinen istuvuus. Muutenkin pukisin kaikki asukokonaisuudet päälleni edelleen juuri samalla tavalla kuin näissä kuvissa. Tosin sekä harmaanruskean Chloen Drew -laukun että mustan samettipintaisen Guccin Marmontin olen myynyt jo eteenpäin. Niin kauniita laukkuja, mutta minulla käyttökerrat jäivät turhan vähäiseksi. Nyt tosin näitä asuja katsellessani tuli vähän ikävä tätä kaksikkoa #crazybaglady.

Lokakuu 2016

Lokakuun 2016 asukuvia katsellessani herää kysymys – Missä ihmeessä ovat kaikki takkini? 😀 Näköjään niitä ei ole haluttu asukuviin tai sitten kuvauspäivinä on sattunut poikkeuksellisen lämmin sää, haha. Näissä kuvissa poseeraa muuten tuore poikavauvan äiti, sillä Lucas syntyi elokuussa 2016. Monet näistäkin asukokonaisuuksista pukisin edelleen päälleni. Vaaleat korkeavyötäröiset farkut ovat yksi luottovaatteistani, jotka tykkään yhdistää osaksi monia erilaisia asuja. Tuo kaunis kukonaskelmekko on kaunis (ja jälleen äärimmäisen trendikäs), mutta myin sen aika nopeasti pois. Muistan, että tuo harteiden alapuolella oleva ”off-shoulder” röyhelö kiristi niin, että en voinut käsiäni edes suoraksi nostaa. Kaunis toki, mutta ei ehkä ihan käytännöllisin vaate vastasyntyneen vauvan äidille.

Lokakuu 2015

Valitettavasti vuoden 2015 asukuvista minulla ei ole jäljellä montaa kuvaa. Tässä kuitenkin muutamia mitä olen ladannut blogiini ja sitä kautta löysin. Näissäkin asuissa paljon elementtejä, joita pukisin edelleen päälleni. Tekoturkis ei ole ehkä ykkösvalintani tällä hetkellä, mutta tekoturkistakeissakin on jotain ajatonta ja klassista. Minulta usein kysytään mikä on suosikkimerkkilaukkuni tai minkä merkkilaukun hankkisin, jos hankkisin vain yhden. Vastaukseni on aina ollut Chanelin musta medium flap bag. Tässäkin postauksessa sen huomaa, kyseinen laukku on roikkunut olallani jokainen vuosi. Tosiasiassa olen käyttänyt laukkua jo seitsemän vuoden ajan lähes päivittäin. Ja mikä parasta – laukku on edelleen kuin uusi. Ehdottomasti jokaisen euron arvoinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Kirsi 03.10.2019

  Kaikki vaatteet mitä näissä kuvissa näkyy on tosi kivoja. Viime vuodelta ruskea neule ja ruskea sävyinen vekkihame on ihana. Ainoa mikä minua ottaa silmään on paljaat sääret, minimekko ja lokakuu. Jotenkin tuo ei vain sovi mun pirtaan. Paljaat sääret on mun mielestä kesäjuttu.

  Vastaa
 2. Beatrice 04.10.2019

  Kaikkein suosikein asu on vuodelta 18 upea ruskea neule yhdistettynä liehuvaan vekkihameeseen. Nappiyhdistelmä. (Laukuksi tosin olisi ehkä paremmin sopinut jotain rennompaa, esimerkiksi pieni reppu tai pieni boheemimpi kassimainen laukku.)
  Toinen lemppari on vuodelta 16: farkut, bootsit ja töhtipaita. Rento, mutta tyylikäs.
  Monet harmaansävyiset kokonaisuudet tuntuvat päälläsi turhan värittömiltä. Olet vaaleaihoinen ja – hiuksinen, liian vaaleat asut jäävät ylläsi jotenkin tylsiksi.
  Punainen neule ja mustat housut vuodelta 17 pomppaavat myöskin suosikiksi.
  Värit ja kontrasti tuovat kauniit piirteesi esiin paremmin kuin liian lähellä ihosi sävyä olevat. Tämä on vain oma mielipiteeni, mutta noin vaaleana välttäsin kokonaan harmaata. Tuo ruosteenruskea taas on täydellinen väri sinulle.
  Kiva postaus, kiitos!
  Ja ihanaa syksyä sinulle!

  Vastaa
 3. Saaga 04.10.2019

  Tuo ruskea neule yhdistettynä hameeseen ? omasta kaapista löytyy myös tuo pinkki HM neule ?

  Vastaa
 4. Jensusa 07.10.2019

  Tämmöiset on lempparipostauksiani! Tyylisi on ollut kyllä koko ajan todella kiva 🙂 Suosikkini on tähtipaita-asu ja vaaleanpunainen neule leopardihameen kanssa!

  Vastaa