Ellen blogini päättyy

Hello!

Kerroin teille viime perjantaina kaipailevani vinkkejä osaavista graafikoista tai nettisivujen visuaalisen ilmeen suunnittelijoista sekä koodaajista. Jotain uutta on siis tiedossa, kuten monet teistä arvasivatkin. Tällaisten ammattilaisen etsintä kun viestii vahvasti siitä, että uusi sivusto olisi suunnitteilla. Ja olette oikeassa – Ellen blogini päättyy ja on aika alkaa tekemään tätä hommaa aivan itsenäisesti.

Olen saanut kirjoittaa Elle.fi alla blogiani jo neljän vuoden ajan. Kun aloitin bloggaamisen vuonna 2015, Elle oli minun suurin haaveeni. Haaveilin, että saisin kirjoittaa blogiani Suomen merkittävimmän muotilehden alla. Tuo haaveeni kävikin toteen yllättävän nopeasti kun sain puhelinsoiton Ellen silloiselta päätoimittajalta Taru Marjamaalta, joka halusi minun siirtyvän Ellen alle kirjoittamaan blogiani. Elle on ollut äärimmäisen ihana ”blogikoti” ja olen saanut kasvaa ja kehittyä Ellen osaavissa käsissä näiden neljän vuoden aikana. Iso kiitos Tarulle, joka uskoi minuun ja blogiini jo ihan urani alkutaipaleella. Iso kiitos myös Ellen nykyiselle päätoimittajalle Taina Ristolle, jonka kanssa olen saanut tehdä töitä viimeisten vuosien aikana. Taina on uskomattoman ihana ja inspiroiva ihminen, jonka alaisuudessa on ollut paitsi suuri ilo myös valtava kunnia työskennellä.

Nyt kuitenkin on aika kääntää uusi sivu. Olen jo pitkään miettinyt ja halunnut kirjoittaa blogiani oman sivuston alla ja nyt vihdoin ja viimein olen päättänyt sen oikeasti toteuttaa. Vielä minulla ei ole ihan tarkkaa visiota millainen sivustoni tulee olemaan. Minulla on paljon ideoita (ja jälleen kerran haaveita), mutta katsotaan mitä lopputulos tulee pitämään sisällään. Kuulen myös mielelläni teidän toiveita ja ideoita asiaan liittyen – mitä juuri te toivoisitte sivustoltani löytyvän?

On uskomattoman jännittävää seisoa jälleen kerran uuden äärellä. Olen kuitenkin sitä mieltä, että elämässä pitää myös uskaltaa hypätä oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja kokeilla uusia juttuja. En tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta minulla on äärimmäisen hyvä ja positiivinen fiilis tästä. Pieni jännitys on vaan hyvästä!

Tulen päivittämään ja kirjoittamaan tätä Ellen blogiani säännöllisesti aina marraskuun 2019 loppuun asti. Kerron lisää myöhemmin marraskuun aikana kun tulevaisuuden blogikotini selviää. Kiitos valtavasti teille, kun olette seuranneet ja seuraatte edelleen <3 Tämä blogi on paitsi työni myös valtavan tärkeä ja ihana yhteisö. Kiitos ihan jokaiselle teistä, että palaatte blogini äärelle päivä toisensa jälkeen <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Saga 27.10.2019

  Myös jatkossa seuraan sun blogia! Onnea uusiin tuuliin ja kiitti inspiraatiosta, jota tästä saa ?

  Vastaa
 2. Pirjo Valkasmaa 28.10.2019

  Hienoa, että jatkat blogia❤️

  Vastaa
 3. Janeem 28.10.2019

  Tottakai täällä seurataan perässä! Tämä muutos oli jo jokseenkin odotettavissa, onnea tulevaan!? Tämä nyt ei varsinaisesti liity blogin sisältöön, mutta olisi kiva pitkästä aikaa saada uutta videota! Toki ymmärrän, että kiirettä on hurjasti mutta sitten kun on sopiva hetki niin jotain my day:ta yms. olisi kiva katsoa:)

  Vastaa
 4. pauliina 28.10.2019

  Seuraan perässä uuteen kotiin, blogisi on niin inspiroiva sekä arkeen tuo niin paljon positiivista energiaa ❤️
  Jännityksellä jään joulukuuta odottamaan mitä se tuo tullessaan.

  Uudelle sivulle kaino toive, että otetaan huomioon suunnittelussa ja toteutuksessa, että sivu on käyttäjä ystävällinen ja selkeä kun lukee puhelimen pienellä näytöllä. 🙂

  Vastaa