Pehmoinen karvatakki

Oma viikkoni alkoi hieman epätavallisella tavalla, nimittäin vapaapäivällä! Koska miehelläni oli eilinen maanantai vapaata, olin järjestellyt omatkin menoni niin, että pystyin pitämään päivän vapaata. Ajoimme sunnuntaina mökille ja tulimme sieltä vasta tänä aamuna takaisin. Saan teiltä hurjasti viestejä liittyen remontoituun mökkiimme ja sanottakoon vielä tässäkin yhteydessä, että en vielä pysty näyttämään oikeastaan mitään asioita, mitä siellä on rempattu. Kaikki on pysyttävä salaisuudessa aina ensi kevääseen asti. Jakson ulostulon jälkeen tulen toki näyttämään mökkiämme blogissani paljon tarkemmin ja yksityiskohtaisemmin, mutta tosiaan ennen sitä en voi jakaa vielä mitään. Yhden asian tosin voin sanoa (ja se varmaan aika itsestään selvää meidän tiheiden mökkivisiittien jälkeen onkin), että viihdymme mökillä remontin jälkeen äärimmäisen hyvin <3

Asiasta toiseen, kuinka moni fiilistelee vielä karvatakkeja? Nettikauppojen valikoimia tasaiseen tahtiin selanneena olen huomannut, että erilaisia karva- ja teddytakkeja näkyy syksyn ja tulevan talven valikoimissa valtavasti. Itse olen aina tykännyt erilaisista karvarotseista ja otan pehmoiset takit taas mielelläni käyttöön. Tämä uusi Tommy x Zendaya malliston beige lyhyt tekoturkis on ihana. Lyhyt malli on nuorekas ja kiva. Takki on kiva heittää niin mekkojen pariksi kuin arkisemmin farkkujen ja lenkkareiden kanssa.

Mitä mieltä te olette tekoturkistakeista? Tässä muutamia asukuviani erilaisten teddy/tekoturkistakkien kanssa. En malta odottaa, että nämä lämpöiset pehmoiset takit pääset taas käyttöön!

Asu pitkän ruskean teddytakin kanssa

Asu beigen bikermallisen teddytakin kanssa

Asu pitkän beigen teddytakin kanssa

Asu valkoisen teddytakin kanssa

Photos: Kristina Pendonen / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *