VIIKONLOPPUKUULUMISIA + KIRPPIS

Oi mikä ihana viikonloppu takana! Miehelläni oli kerrankin kokonaan vapaa viikonloppu ja on ollut ihanaa päästä viettämään kiireetöntä aikaa yhdessä. Tuntuu, että toistan itseäni usein kun puhun tästä ”kiireettömästä ajasta”, mutta tällä hetkellä elämä on niin kovin hektistä ja pitkälle aikataulutettua, että jos sattuu päiviä (tai kokonainen vapaa viikonloppu!) on se niin erikoisen ihanaa ja kaiken sen hehkutuksen arvoista! <3

Perjantaina työpäivän jälkeen juhlistimme ystäväni synttäreitä dinnerin merkeissä. Eilen päivä puolestaan aloitettiin pitkällä brunssilla, jonka jälkeen suuntasimme lasten kanssa Duudsons parkiin muutamaksi tunniksi riehumaan. Päivän leikkien jälkeen emme jaksaneet kokata, joten Sushibarin kautta ruoat kotiin. Täydellistä. Nyt olen koko aamupäivän kerännyt kirppistavaroita kasaan. Ajatuksena olisi huomenna illalla pitää kirppis ystäväni kanssa. Jos säät sallivat ja kirppis tosiaan toteutuu, ilmoitan asiasta ig-storeissa vielä myöhemmin! Jos siis kirppis kiinnostaa, seurailettehan storejani tänään ja huomenna!

Mitä mieltä olette muuten tämän hetken hiuspanta-trendistä? Kuten aikaisemmasta postauksestani Cailapin kanssa varmaan jo huomasittekin, itse fiilistelen hiuspantoja tällä hetkellä kovasti! Suosikkejani ovat juuri tällaiset samettipintaiset hiuspannat, sillä ne pysyvät päässä hyvin ja pitävät hiukset paikoillaan.

Photos: Kristina Pendonen / @coframee /edit by me

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Nelli 08.09.2019

  Ihanat syksyvibat, super suloinen olet!

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.09.2019

   Kiitos Nelli! <3 Syksyn ruskeat sävyt – i looooove!

   Vastaa