Syystrendit 2019: kuosien sekoittelua

Todella monet viime syksyn trendeistä ovat pinnalla tänäkin syksynä. On aivan ihanaa, että nopeatempoisessa muotimaailmassa ollaan menossa hieman ajattomampaan ja pitkäkestoisempaan suuntaan. Jes! Viime syksynä erilaiset kuosit, kuten esimerkiksi kukka-, eläin-, pallo- ja ruutukuosit, olivat suuresti pinnalla. Samat kuosit jatkavat yhä trendien aallon harjalla ja niitä näkyykin yhä enenevissä määrin kauppojen hyllyillä. Tämän syksy juttu on kuitenkin eri kuosien rohkea yhdistely. Yhdistä romanttista kukkakuosia klassisen pallokuosin kanssa tai sähäkkää käärmekuosia ryhdikkäämmän ruutukuosin kanssa, kuten minä tässä asussa. Tykkään paljon sinisävyisen käärekuosin ja ruskean ruutukuosin mielenkiintoisesta yhdistelmästä. Naisellisen silkkivaatteen parina maskuliininen ruutubleiseri toimii mielestäni hienosti tuoden kaivatun kontrastin asukokonaisuuteen.

Mitä mieltä te olette printtien yhdistelystä – uhka vai mahdollisuus?

Photos: Niki Strbian

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Lukija55 16.09.2019

  Olen pukeutumisen suhteen niin klassisen koulukunnan kannattaja, että silmiini kuosien sekoitus on levotonta ja sanoisin jopa mautonta. Eli en tykkää.

  Vastaa
 2. ida ihana 17.09.2019

  Itse arastelen vielä vähän sekoitella eri kuoseja hirveästi toisiinsa, mutta värejä olen oppinut jo aika ennakkoluulottomasti yhdistelemään!:) Musta värien, kuosien, materiaalien ja tyylien yhdistely tuo pukeutumiseen persoonallisuutta ja rentoutta 🙂
  Kiitos postauksesta ja kivaa viikkoa!
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa