PARHAIMMAT MEIKKIVOITEET

Käyttämistäni meikkituotteista kysellään todella paljon, joten ajattelin tämän syksyn aikana keskittyä blogissani tekemään enemmän meikkiaiheisia juttuja. Kosmetiikkatuotteiden lisäksi haluaisin tuoda esille myös erilaisia tutoriaaleja, joissa ohjeistan, miten teen itselleni erilaisia meikkejä. Miten tehdään kuulas ja kaunis meikkipohja? Entäpä miten loihditaan näyttävä silmämeikki? Minkälaisiin meikeihin te toivoisitte opastusta? Jättäkäähän kommenttia ja toiveita kommenttiboxin puolelle!

Tällä kertaa keskitytään kuitenkin meikkivoiteisiin. Mitkä ovat omia luottotuotteitani ja miksi? Mitkä ovat parhaimmat meikkivoiteet?

Minulle mieleisin meikkipohja on raikkaan kevyt ja kuulas. Minua ei haittaa, että meikkipohjan alta paistaa ihon pienet virheet. Mielestäni meikkivoiteella ei ole tarkoitus peittää vaan pikemminkin tasoittaa. Meikkivoiteita minulla on kuitenkin käytössä monia erilaisia, riippuen siitä, mihin tarkoitukseen olen meikkiäni tekemässä. Onko kyse kevyemmästä arkimeikistä vai näyttävämmästä juhlameikistä. Näihin tilanteisiin käytän luonnollisesti erilaisia tuotteita. Myöskin vuodenajat vaikuttavat käyttämiini meikkivoiteisiin – kesällä kevyempää ja kuulaampaa ja talvisin aavistuksen peittävämpää. Myös meikkivoiteiden sävyt vaihtuvat sesongin mukaan.

L’oréal – Glow Chérie, Natural Glow Enhancer

YSL – BB Creme, Skintone Prefector

Tällä hetkellä teen meikkipohjani ylläpuolen kuvissa näkyvillä kahdella tuotteella – YSL.n BB-voiteella (musta tuubi), johon sekoitan pienen määrän L’oréalin glowta antavaa hohtovoidetta (beige tuubi). Kesällä käytin hohtovoidetta BB-voiteen seassa aika runsaastikin, jonka avulla sain kasvoilleni kauniin kesäisen glown. Nämä tuotteet yhdessä sekä tasoittavat ihoa sekä antavat iholle kaunista luonnollista hehkua. YSL.n BB-voiteessa on vielä SPF 25, mikä tekee tuotteesta vielä entistä paremman. Sekoitan tuotteet keskenään sormillani, jonka jälkeen levitän tuotteet iholle kasvorasvan tavoin. Helppo ja yksinkertaista. Rakastan tätä BB-voiteen ja hohtovoiteen yhdistelmää, sillä kauniin lopputuloksen lisäksi tuotteet myös kosteuttavat kasvojen ihoa ihanalla tavalla. Lopputulos on paitsi kauniin tasainen myös miellyttävän kevyt ja pehmeä.

Diorin Forever meikkivoiteet ovat myös äärimmäisen hyviä ja olleet minulla käytössä jo pitkään. Dior Forever sarjasta löytyy kahdenlaista meikkivoidetta; peittävämmän ja mattapintaiseksi ihon jättävä Dior Forever sekä kuultavamman lopputuloksen antava Dior Forever Skin Glow. Oma suosikkini on tämä toisena mainittu Skin Glow, joka tosiaan antaa iholle hehkuvan lopputuloksen. Diorin meikkivoiteissa parasta on pitkäkestoinen koostumus, joka ei lähde päivän mittaan kasaantumaan juonteisiin. Tämä meikkivoide tekee ihosta äärimmäisen tasaisen ja virheettömän näköisen, jonka vuoksi se onkin minulla käytössä varsinkin juhlameikkejä tehdessäni. Varsinkin mattapintainen Dior Forever antaa samettisen pehmeän ja luonnollisen lopputuloksen. Tuotetta on helppo levittää sekä kerrostaa ohuen koostumuksen takia. Nämä Diorin meikkivoiteet sopivat erityisen hyvin (pinta)kuivalle iholle, sillä tuotteen koostumuksessa on käytetty tarkoin valittuja ihonhoidon ainesosia, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa.

Max Factor – Healthy Skin Harmony

Tein noin vuosi sitten pitkäkestoisen yhteistyön Max Factorin kasvona. Tuon vajaan kahden vuoden aikana pääsin tutustumaan tarkemmin Max Factorin tuotteisiin. Max Factorin tuotteiden joukosta monet olivat niin hyviä, että ovat minulla edelleen käytössä lähes päivittäin. Näiden tuotteiden joukosta haluan nostaa esiin Healthy Skin Harmony meikkivoiteen, joka on erittäin hyvä tuote. Meikkivoide antaa kauniin tasaisen lopputuloksen. Tuote sopii erityisesti minun kuivalle iholleni, sillä se kosteuttaa kuivaa ihoa runsaasti. Tuotteessa myös SPF 20, joka suojaa ihoa haitalliselta auringonsäteilyltä. Tässä meikkivoiteessa on äärimmäisen hyvä hintalaatusuhde.

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

9 kommenttia

 1. tepa 05.09.2019

  meikkikokoelma postaus olisi kiva!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.09.2019

   Kiitos ideasta 🙂 Yritän toteuttaa 🙂

   Vastaa
 2. Sara 05.09.2019

  Kiva postaus 🙂 oonkin usein miettiny, että mitä meikkivoidetta käytät meikkipohjassasi, kun se niin upealta aina näyttää! Täytyy itsekin hankkia nuo 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.09.2019

   Kiitos paljon 🙂 Helppoa kuulautta tosiaan saa, kun sekoittaa ”hohdevoidetta” hieman tavallisen meikkivoiteen tai bb-voiteen sekaan 🙂

   Vastaa
 3. Eve 05.09.2019

  Meikkiaiheiset postaukset kiinostaa joten niitä on kiva lukea ja saada uusia tuotevinkkejä? Meikkivoidepostaus oli itselle mieluinen.

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.09.2019

   Ihana kuulla, että postaus oli mieluinen 🙂 Yritän tehdä jatkossakin meikkiaiheisia postauksia enemmän blogiin 🙂

   Vastaa
 4. Merja 06.09.2019

  Mukavaa, että joukossa oli myös Max Factor meikkivoide. Harvoin missään mainitaan näitä tuotteita, vaikka ovat hinta-laatusuhteiltaan ylivoimaisia. Esim. maailman paras ripsari Masterpiece Max ja merkin kynsilakat, parempia ei ole. Allergisena tuotteet käyvät myös minulle, joten sekin on plussaa.

  Vastaa
 5. Saara 07.09.2019

  Mikä sävy sulla on tuosta diorin glowsta? 🙂

  Vastaa
 6. Hannele 09.09.2019

  Kiitos tosi paljon näistä vinkeistä:) Kävin ostamassa jo esittelemistäsi tuotteista tuon YSL:n BB-voiteen. Kiinnostaisi tietää, että käytätkö puuteria (mitä ja miten)? Pidän todella paljon tyylistäsi, ihana käydä kurkkaamassa kuviasi ja hakemassa niistä inspistä!

  Vastaa