Kulunut viikko ja viikonlopun suunnitelmia

Miten on taas perjantai? Uskomatonta mitä vauhtia nämä viikot juoksevat. En tiedä onko muilla sellainen fiilis, että mitä enemmän ikää tulee, sitä nopeammin päivät, viikot ja vuodet vierivät. Ei ole reilua!!

Itselläni on ollut kiireinen viikko, johon on mahtunut paljon erilaisia työpäiviä, mielenkiintoisia tapaamisia ja uusien ihanien projektien suunnittelua. Eilen varmistui jotain uutta ja huikeaa, josta varmasti tulette kuulemaan pian. Tiedän, kuinka ärsyttävää on, kun uusista projekteista ja yhteistöistä ei voi aina heti kertoa teille (vaikka kuinka paljon haluaisinkin). Ehkä pitäisi vaan olla sanomatta mitään, mutta joskus on myös hyvä jakaa positiivista fiilistä ulos ja ympärilleen, olipa se positiivisen tunteen aiheuttaja mikä tahansa. Pääsimme myös mieheni kanssa aikaisemmin tällä viikolla viettämään ”semi” treffi-iltaa, kun osallistuimme keskiviikkona Bollingerin uuden samppanjan lanseeraustilaisuuteen. Kyseessä oli intiimi illallistilaisuus upeassa ravintola Palacessa. Palace oli suunnitellut illan menun täydellisesti Bollingerin samppanjoihin sopiviksi. Ruoka, ihmiset, tunnelma ja erityisesti samppanja olivat täydelliset. Ihana ilta kaikin puolin <3

Viikonlopun suunnitelmat ovat toistaiseksi vielä auki. Paljon vaatineen työviikon jälkeen olisi ihanaa vaan olla rauhassa kotona. Olen kyllä sellainen kotihiiri, että en tiedä toista, joka rakastaisi olla kotona niin paljon kuin minä, haha. Mutta katsotaan mitä suunnitelmia viikonloppu tuo tulleessaan. Tykkään mahdollisuuksien mukaan pitää viikonloput mahdollisimman ”suunnitteluvapaina” aikataulutetun ja organisoitujen arkipäivien vastapainoksi. Jos sunnuntaina on aurinkoinen päivä, olisi ihana mennä käymään landella ja näyttää lapsillemme ensimmäistä kertaa miltä siellä näyttää remontin jälkeen.

Ihanaa perjantaita ja viikonloppua kaikille!

Photos: Kristina Pendonen / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. ida ihana 21.09.2019

    Kotoilu on kyllä niin parasta, ja syksyisin se tuntuu jotenkin vielä ihanammalta 🙂 <3 Kynttilät, romaanit, leipominen ja leffaillat kotona…. <3<3
    Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!
    Ida Kotona kaupungissa -blogista

    Vastaa