Toivepostaus: hiustenhoitovinkit

*Kaupallinen yhteistyö: Biozell

Miten hoidat hiuksiasi? Mitä muotoilutuotteita käytät? Miten saat hiuksesi pysymään niin hyväkuntoisina ja kauniina? Mitä tuotteita käytät päivittäin hiuksissasi? Tässä blogipostauksessa paljastan teille parhaat hiustenhoitovinkit! 

hiustenhoitovinkit

Vahvojen, kiiltävien ja hyvinvoivien hiusten tavoittelu kannattaa aloittaa valitsemalla juuri omalle hiustyypille sopivat hiustenhoitotuotteet. Minulla on luonnostaan paksut ja pitkät hiukset, jotka tarvitsevat huolellista hoitoa. Koska hiuslaatuni on luonnonkihara ja hieman karhea, kaipaavat hiukseni muun muassa paljon tehohoitoa ja kosteutusta. Käsittelen hiuksiani usein föönillä ja erilaisilla kuumilla muotoiluraudoilla, joten käyttämieni hiustenhoitotuotteiden pitää suojata ja mielellään myös korjata hiusta. Olen jo pidemmän aikaa käyttänyt suomalaisen Biozellin loistavia hiustenhoitotuotteita ja olinkin erittäin innoissani, kun pääsin nyt yhteistyössä heidän kanssaan kertomaan teille heidän tuotteistaan hieman tarkemmin.

hiustenhoitovinkit

Kiharran hiukseni lähes päivittäin. Tykkään tehdä kiharani leveällä suoristusraudalla, jolloin kiharasta tulee rennon löyhä. Toki juhlavampiin tilaisuuksiin on välillä kiva laittaa hieman kikkarampaa kiharaa, mutta tämä löysä, pikemminkin ainoastaan tuuheutta antava kihartaminen on kuitenkin minun go-to valintani. Kestävien kiharoiden tekemisessä on aina tärkeää muistaa oikeanlaiset pohjustustuotteet. Parhaan pohjustuksen antaa Biozellin Keratin Heat & Styling Spray, joka antaa voimakkaan lämpösuojan sekä pidon. Itse käytän tuotetta aina kihartamiseen, mutta sopii se yhtä hyvin myös hiusten suoristamiseen, kun tavoitteena on kestävä lopputulos. Kuumia muotoilurautoja käyttäessä on erityisen tärkeää käyttää muotoilutuotteita, joissa on lämpösuoja. Keratin Heat & Styling Spray vähentää hiusten katkeilua ja vaurioitumista lämpökäsittelyn aikana. Tuotetta voi käyttää myös kosteisiin hiuksiin, mutta itse tykkään käyttää sitä kuiviin hiuksiin juuri ennen kihartamista. Tuotteen ansioista kiharat kestävät minulla paremmin useamman päivän, joka helpottaa arkeani hurjasti ja säästää aikaa.

Kiharruksen jälkeen on aika lisätä hieman volyymia hiuksiin. Itse en osaa käyttää hiuspuutereita, vaan volyymin tuon hiuksiini kuivashampoon avulla. Suosikkini on kuvissa näkyvä Biozellin Professional Voluminizing Dry Shampoo, joka tuo hiusten tyveen ilmavuutta ja helpottaa muotoiltavuutta. Suihkutan kuivashampoota hiusten tyveen, jonka jälkeen pöyhin hiuksia sormin. Hiusten tyveen tulee juuri kaipaamaani pieni määrä volyymia sekä kevyttä pitoa. Tätä Biozellin kuivashampoosta on saatavilla myös pienemmässä koossa, joka kulkee helposti mukana vaikka käsilaukussa – iltamenojen pelastus, kun saa freesattua hiuksiaan pitkin iltaa! Kuivashampoota kannattaa käyttää myös erilaisia kampauksia tehdessä, sillä tuote antaa kampauksille kestävän pohjan.

Haluan vinkata kaikille vaaleaveriköille ruudun toisella puolen, että Biozellilta löytyy myös nimenomaan vaaleille hiuksille tarkoitettu Professional Silver Dry Shampoo, joka taittaa keltaisuutta ja muita lämpimiä sävyjä hiuksista. Tämä tuote on ollut minulla käytössä jo pitkään ja olen tykännyt valtavasti.

hiustenhoitovinkit

hiustenhoitovinkit

Lopuksi viimeistellään hiukset vielä Biozell Professionalin Super Strong hiuskiinteellä.  Tällä tuotteella paksut hiukseni saavat tarvittavan voimakkaan ja pitkäkestoisen pidon. Itse tykkään hiuslakoista, jotka ovat tarpeeksi hienojakoisia eivätkä jätä hiuksia kosteiksi. Tämä hiuskiinne on juuri täydellinen.

hiustenhoitovinkit hiustenhoitovinkit

Haluan vinkata teille vielä kahdesta Biozell hiustenhoitotuotteesta, joihin olen erityisesti tykästynyt. Toinen on uutuustuote Color Tech Silver, joka on intensiivinen sävyte värjätyille hiuksille. Kampaajakertojen välissä tämä tuote toimii täydellisenä fixinä raikkaan vaalean hiusvärin ylläpitoon ja keltaisuuden poistamiseen. Minulta usein kysellään, miten saan pidettyä hiusvärini niin puhtaan vaaleana – vastaus on tässä. Keltaisuuden poistamisen lisäksi Color Tech Silver hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti korjaten hiusta. Sävyte on hoitoainepohjainen, joten se on äärimmäisen hellä hiuksille ja hiuspohjalle.

Toinen suosikki on karheiden hiusteni pelastaja – argan-öljyä sisältävä hoitoöljy. Käytän tuotetta usein kuivien hiuslatvojen hoitoon ja kosteuttamiseen. Saatan lisäillä argan-öljyä vielä hiuksiini kuivauksen jälkeen extrapehmeän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

hiustenhoitovinkit hiustenhoitovinkit

Suosittelen lämpimästi tutustumaan Biozellin tuotteisiin, mikäli heidän upeat hiustenhoito- ja muotoilutuotteensa eivät sinulle ole vielä tuttuja. Biozellin tuotteissa on äärimmäisen hyvä hinta-laatu-suhde sekä saatavuus. Nämä ammattitasoiset tuotteet löydät nimittäin hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Mikäli haluaisit Biozellin tuotteita testiin, nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi + yhdelle ystävällesi kattavat Biozell-tuotepaketit. Kurkista lisää Instagramistani @mettiforssell ja osallistu siellä arvontaan!

Psst. Kannattaa myöskin kurkata @biozell -Instagram-tili, mikäli kaipailee arkeensa kaunista ja mielenkiintoista hiusaiheista sisältöä. Tililtä löytyy upeiden hiuskuvien lisäksi valtavasti esimerkiksi kampaus- ja hiustenlaittoinspiraatiota sekä tietoa Biozellin monipuolisista tuotteista!

Kiinnostavatko hiustenhoitovinkit teitä myös jatkossa? Jos kiinnostavat, niin laittakaa hiusaiheisia kysymyksiä ja postaustoiveita kommenttiboksiin 🙂

hiustenhoitovinkit
Photos: Niki Strbian

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Jennimbus 24.09.2019

    Hiuksesi ovat kyllä niin täydelliset, kiitos tästä postauksesta 🙂 Helppoja kampausideoita olisi kiva kuulla lisää!

    Vastaa