Cailapin syysuutuudet

*Kaupallinen yhteistyö Cailap

Koruilla ja erilaisilla hiuskoruilla saa tuotua asukokonaisuuksiin helposti uudenlaista ilmettä ja mielenkiintoa. Korvakorut, kaulakorut, pannat ja pinnit antavat mahdollisuuden leikitellä ja luoda erilaisia lookkeja haluamallaan tavalla. Haluatko mekkolookkisi sopivat paremmin arkeen vai juhlaan – valitse oikeanlaiset asusteet. Koruja ja hiuskoruja vaihtamalla saa helposti luotua haluamansa lookin, oli toiveissa sitten arkisempi tai juhlavampi kokonaisuus.

Pääsin yhteistyössä suomalaisen Cailapin kanssa tutustumaan heidän uuteen syysvalikoimaansa sekä valitsemaan mallistosta omia suosikkejani. Tänä syksynä minua inspiroivat erityisesti vahvat värit, kauniit kuviot sekä pehmoiset materiaalit. Hiuskorujen syyssuosikkini on ehdottomasti suloinen sametti, kun taas koruissa silmäni kiinnittyy kultaisiin yksityiskohtiin. Cailapin syysmallistosta löytyy monipuolisesti koruja ja hiuskoruja jokaiseen makuun; syksyn trendituotteiden lisäksi mallistossa on tuotteita myös klassisempaan makuun.

Kilpikonnakuvioidut riippuvat korvakorut

Yksi suosituimmista stailauskikoista on lisätä asuun kuin asuun useampi kerrostaen puettu kaulakoru. Tykkään itse, että korut ovat siroja, mutta paksumpiakin kaulakoruja voi sekoitella keskenään. Tykästyin hurjasti tähän Cailapin kultaiseen kaulakoruun, jossa on useita ohuita ketjuja yhdessä. Näin yhdellä kaulakorulla syntyy näyttävämpi ja kiinnostavampi kokonaisuus. Korun voi yhdistää avoimen kaula-aukon kanssa, mutta sopii se erinomaisesti puettavaksi myös esimerkiksi poolon päälle, jolloin huipputrendikäs asun stailaus on valmis.

Tykkään klassisista rengaskorvakoruista ja ilokseni sain huomata, että Cailapin syysmallistosta löytyi useita erilaisia renkaita. Erityisesti silmääni miellyttivät astetta paksummat kultaiset regaskorvakorut, jotka sopivat hienosti niin arkeen kuin juhlaan. Ihastuin myös kilpikonnakuvioituihin korvakoruihin, jotka ovat tällä hetkellä erittäin trendikkäät. Tällaiset rusehtavat, kilpikonnakuvioidut korvakorut sopivat mitä täydellisimmin syksyn neutraaliin ja pehmeään väripalettiin.

Hiuspannat paitsi näyttävät upealta myös pelastavat helposti huonon hiuspäivän. Suosikikseni nousivat samettiset hiuspannat, jotka pitävät omat paksut hiukseni paikoillaan. Pehmoinen sametti sopii myös materiaaliltaan täydellisesti syksyyn. Ihastuin Cailapin syysmalliston punaisen sävyihin – hempeä vanharoosa sekä täyteläinen viininpunainen. Värikäs hiuspanta on yksinkertainen tapa tuoda mielenkiitoa asuun – nahkahousut ja tavallinen kauluspaita saa mielenkiintoa, kun kokonaisuuteen yhdistää värikkään hiuspannan.

Trendikäs kilpikonnakuviointi näkyy Cailapin mallistossa myös muissa tuotteissa, kuten esimerkiksi hiuspinneissä. Tällä hetkellä pinnit ovat äärimmäisen muodikkaita ja niiden avulla saa helposti luotua kiva lookin. Itse tykkään sekoitella erilaisia pinnejä keskenään, mutta toki vähemmälläkin voi aloittaa. Cailapin syysmalliston suosikikseni nousivat nämä kuvissa päälläni näkyvät pinnit. Samasta paketista löytyy sekä kilpikonnakuvioidut- että mustat pinnit, joita voi käyttää yhdessä tai erikseen!

Cailapin tuotteita on saatavilla heidän verkkokaupasta sekä muilta Cailap -jälleenmyyjiltä (jälleenmyyjät löydät osoitteesta cailap.com). Myymälöissä minun suosikkituotteeni on puolestaan merkitty tuotteisiin ”Metti Forssellin suosikki” -tarralla!

 

 

 

Photos: @valoonphotography

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

9 kommenttia

 1. Niina 05.09.2019

  Ihana tuo villapaita! Mistä se on? <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.09.2019

   Tuo vaalea pooloneule on Sandin, jos sitä tarkoitit 🙂 Se on kuitenkin jo useamman vuoden vanha eikä valitettavasti enää saatavilla :/

   Vastaa
 2. Iina 05.09.2019

  Mistä nahkahousut? ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.09.2019

   Nahkahousut ovat Üterque -merkin! 🙂

   Vastaa
 3. Johanna 06.09.2019

  Minusta tuntuu, että minulla on iso pää. ? No mutta kuitenkin: puristavatko nuo pannat päätä?! Minulla on erilaisia pantoja ties miten paljon, mutta kun… pannat tuntuvat puristavan korvien taakse kipeät painaumat. ☹️

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.09.2019

   No voi harmi… itse en ole ainakaan näitä Cailapin pantoja kokenut lainkaan epämiellyttäviksi, vaikka ne ovatkin olleet minulla käytössä yhtäjaksoisesta useamman tunnin, tai jopa koko päivän. Tämä on tietysti yksilöllistä, mutta suosittelen kokeilemaan, jos kaupassa tulee vastaan 🙂

   Vastaa
 4. Pirjo Valkasmaa 06.09.2019

  Olet kyllä ihan mielettömän hyvännäköinen, tyylikäs!

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.09.2019

   Kiitos paljon! 🙂 Mukavaa viikonloppua!

   Vastaa
 5. Outi 17.09.2019

  Itse myös muistan lapsuudesta puristavat hiuspannat, mutta pitihän niitä silti pitää. Olen yrittänyt etsiä kesäksi miellyttävää kankaista ja hieman leveämpää hiuspantaa tuloksetta, mutta tosiaan nyt syksyynkin pannat sopisivat hyvin ja tuo tummempi punainen on kyllä tosi kiva.

  Vastaa