BEIGE FROM HEAD TO TOE

Kuten ig-storeista varmaan huomasittekin, viime viikonlopun vietimme lasteni kanssa synnyinkaupungissani Kokkolassa. Juhlistimme lauantaina isoisäni 90-vuotis syntymäpäiviä, jonne oli saapunut iso joukko ihania sukulaisia. Olen tosiaan syntynyt Kokkolassa, mutta muutimme pääkaupunkiseudulle ollessani ainoastaan 3-vuotias. Kokkolassa asumisesta en siis kovinkaan paljoa muista, mutta sitäkin enemmän minulla on rakkaita muistoja siellä vietetyistä ajoista. Kävimme nimittäin lapsena ahkerasti Kokkolassa sukulaisten luona ja aina kesälomilla vietimme siellä veljeni kanssa useita viikkoja tätiemme luona. Oli parasta kun pääsi leikkimään serkkujen ja muiden sukulaisten kanssa, joista vain harvat vielä tuolloin asuivat pääkaupunkiseudulla. Kokkola oli (ja on edelleen!) paikka, joka on täynnä lämpimiä ja mukavia ihmisiä. Kaupunki, jossa meininki on välitöntä ja rentoa. Kokkolalla on aina erityinen paikka sydämessäni <3

Isoisäni juhlat sattuivat juuri venetsialaisviikonlopulle, joten pääsimme synttärijuhlintojen lomassa nauttimaan myös venetsialaisriehasta Kokkolassa. Kävimme moneen otteeseen Kokkolan torilla, jossa oli erilaisia esityksiä, artisteja ja monenlaista puuhaa myös lapsille. Erityisen innoissaan lapsemme olivat karusellista, pomppulinnasta ja ilmaisesta hattarasta ja popcornista, joita sai käydä hakemassa huvittelujen välissä. Valitettavasti kuvia Kokkola-viikonlopulta ei tullut tallennettua kuin muutama hassu puhelimeen. Olin reissussa yksin lasten kanssa, joten kädet olivat täynnä puuhaa koko ajan.

Muutama sananen myös postauksen asusta. R a k a s t a n matchaavia asukokonaisuuksia, olivatpa ne sitten samaa väriä tai samaa kuosia päästä varpaisiin.  Love Love Love! Tämä beigen pehmoisen cashmereneuleen ja saman sävyisen silkkihameen yhdistelmä on yksi ehdottomista suosikkiasuistani alkusyksylle. Silkkihametrendi on ihana!

Photos: Kristina Pendonen / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Elina 03.09.2019

  Kiitos postauksesta Metti. Kiva kuulla Kokkolan reissustanne. Jäin miettimään, että miten teillä toteuttuu tuo pitkä matka Hki-Kokkola lasten kanssa, etenkin kun olit reissussa yksin? Olen itsekin Pohjanmaalta, enkä ole vielä uskaltanut lähteä yksin taaperoiden kanssa mummolaan… automatka kestää vähintään 4h pelkkää ajoa. Onko tähän vinkkejä, miten se teillä toimii? Olen itse ajatellut, että ehkä yö puolimatkassa Tampereella on ainut vaihtoehto. Olisi kiva kuulla vinkkejä 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.09.2019

   Moikka Elina! Kiitos kommentista 🙂 Itse reissaan tuota väliä aika harvoin, mutta tällä kertaa lensimme. Autoa emme ole edes harkinneet (liian pitkä matka meille, kun lapset eivät erityisen hyvin autossa viihdy), mutta juna on myös toimiva vaihtoehto. Siellä leikkivaunussa lapsemme ovat viihtyneet ihan mukavasti. Välillä hieman evästaukoa, iPadia ja sitten taas leikkinurkkaan leikkimään ja lukemaan kirjoja.

   Vastaa
 2. Lisay 03.09.2019

  Kokkolasta olen itsekin kotoisin ja kiva oli taas kesällä siellä lomailla.
  Näinkin fb:ssa sukukuvan juhlista Serkkusi J,E ja A ovat pikkuserkkujani.?

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.09.2019

   Kiva kuulla 🙂 Kokkola on niin ihana paikka! <3

   Vastaa