Unelmien nahkahame

Nahka on tämän syksyn isoimpia trendejä. Nahkaa näkyy nyt valtavasti eri merkkien valikoimissa ja kauppojen hyllyillä. Tein nahkatrendistä postauksen ja kollaasin, jossa esittelin nettikaupoista löytyviä hetken suosikkejani. Ehkä tarkkasilmäisemmät huomasivatkin, että tämä upea Nanushka -merkin beige vegaaninahkainen hame oli yksi kollaasiin valitsemistani tuotteista.

Olen jo jonkin aikaa ihastellut somessa Nanushka -merkin ihania tuotteita. Merkin takana on budapestiläinen Sandra Sandor, joka perusti merkin valmistuttuaan Lontoon muodin yliopistosta. Vuosien varrella merkki on lisännyt tunnettuuttaan, mutta ison harppauksen kohti enemmän kaupallista suuntaa merkki otti vuonna 2016, kun joukkoon liittyi uusi toimitusjohtaja. Viimeisen parin kolmen vuoden aikana merkki onkin todella ”löydetty” ja nykyään vahvasti muotikansan suosiossa.

Itse ihastuin tänä syksynä varsinkin Nanushkan vegaaninahkaisiin tuotteisiin. Tämän kauniin hameen lisäksi merkiltä löytyi upeita nahkamekkoja ja -housuja. Merkin neuleet ja takitkin ihastuttavat niin sävyillään kuin malleillaan. Jos merkki on sinulle uusi tuttavuus, lisää tietoa löydät täältä! 

Photos: Kristina Pendonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *