SYYSTRENDIT 2019: BACKLESS

Find here: 1. Orseund Iris / 2. Na-kd / 3. Harmur / 4. Harmur

Naisellinen, lumoava ja tyylikäs. Oi miten rakastankaan syksyn backless-trendiä! Niin uskomattoman seksikäs, mutta äärimmäisen tyylikkäällä tavalla. Avoimia selkiä on näkynyt kauniina yksityiskohtina iltapuvuissa ja juhlavammassa pukeutumisessa aina. Nyt kuitenkin avoselkäisiä toppeja ja mekkoja näkyy paljon muuallakin ja tästä yksityiskohdasta on nousemassa valtava trendi. Kesällä kauppojen valikoimissa näkyi paljon suloisia yläosia, joissa selkä oli jätetty avoimeksi. Nyt tuo sama trendi jatkuu tulevaan syksyyn erittäin vahvana. Materiaaleina näkyy erityisesti viehkeää silkkiä ja laskeutuvaa satiinia. Tavallista trikootakin näkyy yllättävän paljon. Backless-yläosat näyttävät äärimmäisen hyvältä esimerkiksi arkisten farkkujen parina, jolloin seksikkään yläosan ja rennon alaosan kontrasti on kiinnostava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Mia 29.08.2019

  Miten tämä ihana tyyli toimii jos on sen verran rintoja että rintaliivejä pitäisi käyttää? Miten itse toimit? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.09.2019

   No mulla vähän sama ongelma… En itse halua olla ilman liivejä (toimii pienirintaisilla paremmin 🙂 ) joten olen käyttänyt sellaisia liivejä, joissa ei ole takaosaa ollenkaan. Sellaiset ”kanafile” rintsikat 😀

   Vastaa
   • Mia 06.09.2019

    Ok…löytyykö sellaisia myös isommille rinnoille? Onko sinulla vinkata mitä itse käytät? 🙂

    Vastaa
    • Metti Forssell 06.09.2019

     Moikka! Varmasti löytyy, suosittelen netistä kurkkaamaan. Itse en enää valitettavasti muista, mistä olen omani ostanut.. Olisikohan ollut i love me -messuilta..? No anyways, suosittelen googlettelmaan, sieltä varmasti löytyy 🙂

     Vastaa
 2. ida ihana 29.08.2019

  Myös mulle farkkujen ja naisellisemman yläosan yhdistäminen sopii!:) Se on helppo ja monikäyttöinen, ja tuntuu omalta 🙂
  Ihanaa loppuviikkoa!<3
  Ida Kotona kuapungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.09.2019

   Samaa mieltä <3 Kiitos, ihanaa viikonloppua sinnekin!

   Vastaa
 3. Niina 29.08.2019

  Aivan ihania! <3 minulla herää vain kysymys, että mitä noiden alla voi käyttää? normaalit rintaliivit pilaisi koko ”paljas selkä”-pointin?

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.09.2019

   Joo, tällaisen yläosan kanssa rintaliivit eivät ole paras vaihtoehto. Pienirintaisille suosittelisin menemään ilman liivejä ja laittamaan vain pienen tarran/suojan rintojen päälle, jos kokee olonsa mukavammaksi niin 🙂 Itse en kuitenkaan valitettavasti voi kulkea ilman liivejä, joten olen käyttänyt sellaisia ”kanafile”, liimattavia liivejä 😀

   Vastaa
 4. Minna 01.09.2019

  Vain ihan nuorille tuo sopii. Entä jos selkä on täynnä rasvaluomia ja ikää pian 56 🙂 Ei ihan viitsi näyttää paljasta pintaa.

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.09.2019

   Kaikki trendit eivät ole kaikille 🙂 Pitääkin valita ja pukeutua juuri sellaisiin vaatteisiin, jossa tuntee olonsa hyväksi <3

   Vastaa