Kun unelmien laukkuhaave käy toteen

So, this happened while in France…

Jotain ihmeellisen ihanaa ja ennen kaikkea odottamatonta tapahtui Ranskan lomamme aikana. Kävelimme beach clubilla vietetyn päivän jälkeen Hermèsin liikkeen ohi. Kyllä – kävelimme ohi, sillä 1) olimme rantapäivän jälkeen, noh miten sen nyt sanoisi, emme ehkä ihan parhaimmillamme 😀 2) en ollut ajatellutkaan uuden laukun ostoa 3) en ikimaailmassa olisi uskonut unelmien laukkuni olevan ylipäätään saatavilla. No, jokin kuitenkin sai minut pysähtymään liikkeen kohdalla ja sanomaan miehelleni; ”käydäänkö nopeasti piipahtamassa tuossa Hermèsin liikkeessä?”. Mennään vaan, sanoi mieheni, ja niinpä marssimme liikkeeseen rantavaatteissamme ja flip flopeissamme 😀

Monet teistä varmasti tietävät tai ovat kuulleet, miten uskomattoman vaikeaa muutamia Hermèsin klassikkolaukkuja on saada. Voitte siis varmasti myös kuvitella, että en olisi ikimaailmassa ajatellut, että kun ENSIMMÄISEN kerran kyselen mustan Birkinin perään, olisi myyjä pyytänyt minut takahuoneeseen ja kaivanut silkkihansikkain esiin unelmieni laukun. Käsilaukku, joka mallia, väriä, kokoa ja jokaista yksityiskohtaa myöten oli juuri se oikea. SIIS MITÄ?!! Ostopäätös oli siis täysin yllättävä, mutta samalla helppo. En tiedä olisiko eteeni tullut enää toista mahdollisuutta juuri kyseisen laukun ostoon, joten laukku oli pakko kotiuttaa kun se kerran nyt edessäni oli. Ja kyllä – hintalappu kirpaisi ja pahasti! Mutta kyseessä on laukku, joka minulla tulee olemaan ikuisesti.

Hermès Birkin 35 Veau Togo

Saan paljon kysymyksiä Hermèsin laukkuun liittyen, sillä minulta löytyy tämä samainen Birkin jo oranssina (aavistuksen pienemmässä koossa tosin). Lähinnä minulta kysytään juurikin vinkkejä siihen, miten Birkinin onnistuisi käsiinsä saamaan. Ajattelin tehdä aiheesta ihan oman postauksen, sillä aihe selvästi kiinnostaa. Jos teillä on nyt jotain kysymyksiä/mietteitä aiheeseen liittyen, laitattehan tulemaan. Sisällytän teidän kysymykset tulevaan postaukseen.

Nyt toivottelen teille oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua <3 Palataan xx

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

16 kommenttia

 1. Hena 02.08.2019

  Näköjään laukun saaminen on tuuripeliä. Sitä joko on tai ei, saatavana juuri sillä hetkellä. Oon ymmärtänyt että jonotuslistoja ei enää olisi? Onnea, ihana laukku!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.08.2019

   Hei! Joo, näin se varmasti pitkälle onkin 🙂 Ainahan sitä kuulee ”huhupuhetta”, että olisi jotain pieniä asiota, joita voisi tehdä laukun saamiseksi, mutta itsekin uskon kyllä, että pitkälle kyseessä on tuuri! 🙂

   Vastaa
 2. Saara 02.08.2019

  Siis niin upea! Lucky you <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.08.2019

   Kiitos Saara <3

   Vastaa
 3. Susanna 02.08.2019

  Wau! Onnea!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.08.2019

   Kiitos paljon Susanna! <3

   Vastaa
 4. Sara Pylvänäinen 02.08.2019

  IHANA!

  Onnea uuden Birkinin omistajalle ❤️

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.08.2019

   Kiitos paljon <3

   Vastaa
 5. Mankka 03.08.2019

  Oih, mun dream bag, jonka aion kyllä vielä ostaa.

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.08.2019

   Niin minunkin <3 Tämä jos jokin laukku on ikuinen!

   Vastaa
 6. Jonna 03.08.2019

  No wau! Upea laukku ❤️

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.08.2019

   Kiitos paljon Jonna <3

   Vastaa
 7. Evelyn 04.08.2019

  Upea laukku 🙂 Tää mun kommentti ei liity tähän postaukseen, mutta mulla ois toivepostaus sulle. Voisitko tehdä postauksen syksyn in vaatteista ja kengistä yms? Olisi kiva lukea myös mitkä on sun lempparit syksyn trendeistä 🙂

  Ja lopuksi haluan vielä kiittää upeasta blogistasi 🙂 Kuvat on aina upeita ja tyylisi on ihana. Palaan aina uudestaan selaamaan blogiasi ja hakemaan inspistä omiin asuihin!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.08.2019

   Kiitos – ihana kuulla, että blogini on miellyttävää luettavaa/katseltavaa 🙂 Iso kiitos sulle kun seuraat!

   Ja kiitos postausideasta – toteutan ehdottomasti postauksia syksyn trendeistä 🙂

   Vastaa
 8. KaroP 08.08.2019

  Hei Metti,
  mietitkö hankintaa tehdessäsi mitä kaikkea oikeaa hyvää samalla rahalla olisi saanut lahjoittamalla summan hyväntekeväisyyteen? Toivoisin kaikkien, kellä on varaa tällaiseen ylellisyyteen, harkitsevan varojen käyttöä toisin kun ihmisiä elää myös melkoisessa ankeudessa.

  Vastaa
  • Metti Forssell 09.08.2019

   Hei! Kiitos viestistäsi! Ymmärrän, että tämä saattaa monilla olla ensimmäinen ajatus, mutta haluaisin muistuttaa, että laukun ostaminen ei millään tavalla poissulje hyväntekeväisyyteen lahjottamisen jatkuvuutta 🙂

   Mukavaa viikonloppua! 🙂

   Vastaa